Ev/Ofis Güvenlik Hizmeti

Tüm Türk Telekom müşterilerinin faydalanabilecekleri ‘Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti’nden yararlanmak için Türk Telekom Bayileri ve Ofislerine başvurmak, Türk Telekom’un 444 1 444 numaralı çağrı merkezini aramak mümkün.

Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti’nde de ev ve iş telefonu üzerinden Tepe Güvenlik’e gönderilen sinyaller Alarm Merkezi konusunda uzman ve tecrübeli operatörler tarafından 7 gün 24 saat takip ediliyor. Operatörler gerçekliğini ve sorunun içeriğini saptamak için sinyal geldiğinde kullanıcıyı arıyor ve gerekli durumlarda onay alıp irtibata geçtikleri emniyet, itfaiye ya da sağlık birimini söz konusu adrese yönlendiriyor.

12 ay boyunca 9.90 TL’ye güvenlik hizmeti
Türk Telekom ile Tepe Güvenlik işbirliği çerçevesinde ev ve işyerlerinde uyumlu alarm cihazı bulunan müşterilere Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti, 12 ay boyunca tüm vergiler dahil ayda 9.90 TL’den sunulacak. ‘Kablosuz Ev/Ofis Güvenlik Paketi’ ile ‘Kablolu Ev/Ofis Güvenlik Paketi’nde, uyumlu alarm cihazı olmayan müşteriler 24 ay boyunca tüm vergiler dahil ayda sadece 29,90 TL ödeyerek hem Ev/Ofis Güvenlik Hizmetinden faydalanacaklar hem de bu 24 ayın sonunda DSC marka Ev/Ofis Alarm cihazına sahip olabilecekler. 24 ayın sonunda cihaz taksitlerinin sona ermesinin ardından bu müşteriler sadece Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti bedelini ödeyerek hizmetten yararlanmaya devam edecekler.

Ev Gibisi Yok konseptinin avantajları artıyor
Türk Telekom’un Ev Gibisi Yok konsepti ile hayata geçirdiği Ev Avantaj tarifeleri halen akşam 7’den sabah 7’ye bedava konuşma, dakikası 6,5 kuruşa evden cebi arama gibi avantajları nedeniyle büyük ilgi görüyor. Bugüne kadar Ev Gibisi Yok konsepti ile çok sayıda kampanya ve uygulama hayata geçirildi. Bayram gibi özel günlerde hediye dakikalar, ev ve iş telefonlarından yapılan uluslararası görüşmelerde indirim bunlar arasında yer alıyor. Videofon ile evden görüntülü konuşma, Wirofon ile evden ve her yerden avantajlı konuşma, medikal koçluk hizmeti, konut sigortası ve ferdi kaza sigortası da Ev Gibisi Yok konsepti ile sunulan ürün ve hizmetlerden bazıları.

Müşterilere daha fazla katma değer
Türk Telekom ve Tepe Güvenlik Sistemleri arasında sağlanan işbirliğine dair detaylı bilgilerin aktarımı ve EV GİBİSİ YOK konseptinin son ürününün tanıtımı, 2 Haziran’da Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ve Tepe Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurtdarcan katılımı ile düzenlenen basın toplantısında geçekleştirildi

Tepe Güvenlik güvencesi ve tecrübesi ile sunulan Türk Telekom’un ‘Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti’ hakkında ayrıntılı bilgi için turktelekom.com.tr adresi ziyaret edilebilir. Bu hizmetten faydalanabilmek için ise Türk Telekom Bayileri ve Ofislerine başvurmak, Türk Telekom’un 444 1 444 numaralı çağrı merkezini aramak mümkün.

Yorum yapın