Vatan Bilgisayar Ev Araba kampanyası

Vatan bilgisayar yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanyaya göre belirlenen tarihler arasında Intel Core i3, Core i5 veya Core i7 işlemcili masaüstü veya dizüstü bilgisayar satın alanlara  Ev ve Araba kazanma şansı tanınıyor.

29.05.2010 – 11.07.2010 tarihleri arasında Türkiye genelindeki 24 Adet Vatan Bilgisayar Mağazasından ve vatanbilgisayar.com internet sitesinden; Intel Core i3, Core i5 veya Core i7 işlemcili masaüstü veya dizüstü bilgisayar satın alanlara kampanya katılım kartı verilecektir.

Katılımcılara; Intel Core i3 işlemcili masaüstü veya dizüstü bilgisayar aldıklarında mavi katılım kartı, Intel Core i5 ve Intel Core i7 işlemcili masaüstü veya dizüstü bilgisayar aldıklarında kırmızı katılım kartı verilecektir.

Internet sitesinden ürün alanların aldıkları ürüne uygun katılım kartları, ürünleri ve faturaları ile beraber gönderilecektir. Kampanya katılım kartındaki şifreyi, ad soyad adres ve fatura numarası bilgileri ile birlikte kısa mesajla 4773 servis numarasına eksiksiz olarak gönderdiklerinde; Intel Core i3 işlemcili masaüstü veya dizüstü bilgisayar için aldıkları kart ile bir çekiliş, Intel Core i5 ve Intel Core i7 işlemcili masaüstü veya dizüstü bilgisayar için aldıkları kart ile iki çekiliş hakkı kazanacaklardır.

vatan_bilgisayar_ev_araba_kampanyasi

Çekiliş ile İkisibirden Hediye Paketi (Fiyapı Tuzla Projesinden 95 m²(Net 80 m²) 2+1 Daire ve 2010 model Fiat 500 Otomobil) hediye edilecektir.

Çekiliş, 23.07.2010 tarihinde saat 12:00de Vatan Bilgisayar Topkapı Mağazası Danışma Noktasında (Gümüşsuyu Cad. Tercüman Sitesi Çarşı Binası Cevizlibağ/Topkapı/İstanbul) noter huzurunda ve halka açık şekilde yapılacaktır.

Kazananların llistesi, 28.07.2010 tarihinde Hürriyet Gazetesi Türkiye baskısında ilan edilecektir. Talihlilerin en son başvuru tarihleri; asiller için: 12.08.2010, yedekler için; 27.08.2010 dur. Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır. KDV ve ÖTV hariç tüm yasal yükümlülükler talihli tarafından ödenecektir. Kampanyaya tüm operatör aboneleri katılabilir.

Kampanyaya katılım Avea için 0,40 TL (KDV ve ÖİV dahil), Turkcell için 0,50 TL (KDV ve ÖİV dahil), Vodafone için 0,40 TL (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilir. Avea,Turkcell ve Vodafone birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar. Teyit için geri dönüş ve benzeri amaçlarla veya düzenleyiciden kaynaklanan sorunlar nedeniyle katılımcıdan ayrıca ücret talep edilmeyecektir.

18 yaşından küçükler, Vatan Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş., TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş ve Project House (PH Danışmanlık Eğitim Reklam San.ve Tic. Ltd. Şti.) çalışanları katılamaz, katılsalar dahi ödül kazanamazlar.

Kazanan talihliler kazandıkları hediyeyi teslim almak için çekilişe katılırken bildirdikleri şifre kartını ve faturayı ibraz etmek zorundadırlar. Kampanya tarihleri arasında yapılan alışverişte alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, müşteri aldığı çekiliş şifresini iade etmek zorunda olup katılım şifresi de iptal edilecektir.

Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Yorum yapın