Devlet hastanelerindeki randevu sistemi değişti

Yıllardır değişmeyen bir kural var. Oda yıllardır hastanelerdeki randevu kuyruklarıdır. Bir insanın saatlerce randevu alabilmek için metrelerce kuyrukta beklerken yere yığılıp kalması durumunu da haberler de çokça görmüşsünüzdür.

İşte bu duruma son vermek isteyen yetkililer, ilk olarak Zonguldak devlet hastanesinde SMS’li randevu sistemini devreye soktu. Sadece SMS değil bunun yanında telefon ve internet aracılığıyla da randevu alabileceğiniz bu sistem zamanla tüm ülkede ki hastanelerde de kullanılacak. Ve böylelikle kuyruklardaki çileli bekleyiş sona erecek.

Hadi derler ya teknoloji zamanla tüm dünya ya hükmedecek diye. İşte onu kim siymişse, doğru söylemiş.

Yorum yapın

Devlet hastanelerindeki randevu sistemi değişti” üzerine bir yorum

  1. Hayırlısı olsun diyelim. Bu teknolojik gelişmeler iki ya da üçüncü kuşak yaşayanların işine daha çok yarayacak gibi. Zira teknoloji ile tanışan ve kullanan kişi sayısı o kadar da fazla değil, Bir zamanlar Emeklilere bankamatik kartlarını veripte ne haliniz varsa görün zihniyetinin çözüm ürettiğine hiç bir zaman inanmadım inanmamaya da devam ediyorum. Bankamatikleri verdiler ne oldu bir dünya insan mağdur oldu. Maaş günleri bankamatik önleri sıra oldu. Değişen bir şey olmadı mı? Oldu tabi ki insanlarla ilgilenmek onların sorunlarını dinleyip çözüm üretmek tarih oldu…