Avea 19’luk tarife 19 liraya heryöne 300 dakika

Avea’nın yeni tarifesi; 19’luk Tarife ile de aboneler, sadece 19 TL karşılığında herkesle bol bol konuşmanın tadına varıyor! Yeni 19’luk Tarife kapsamında, numarasıyla Avea’ya gelen veya faturasız Avea tarifelerinden faturalı 19’luk Tarife’ye geçiş yapan aboneler, 19 TL’ye her yöne tam 300 dakika ve her hafta sonu tüm Avealılarla bedava konuşma fırsatı kazanıyor.

Avea, benzersiz tarifenin avantajlarından bir an önce yararlanmaları için hem faturalı hem faturasız hat sahibi herkesi, numaralarını Avea’ya taşımak üzere Avea bayilerine bekliyor!

Tarife kapsamında sunulan avantajlardan yararlanmak için 30 Haziran 2010 tarihine kadar tarifeye geçiş yapılmalıdır. Benzersiz tarifeyle ilgili tüm detaylar için avea.com.tr’yi ziyaret ediniz.

avea_19luk_tarife

19 TL aylık ücret avantajı numarasını Avea’ya taşıyarak tarifeye kaydolan ve faturasız bir tarifeden tarifeye geçiş yapan müşteriler için geçerlidir.

Numarasını Avea’ya taşıyarak tarifeye kaydolanlar için aylık ücret 6 fatura dönemi boyunca 19 TL, sonrasında 29 TL’dir.

Faturasız bir Avea tarifesinden faturalı 19’luk Tarifeye geçiş yapan müşteriler için aylık ücret 6 fatura dönemi boyunca 19 TL, sonrasında 29 TL’dir.

Yeni abonelik yoluyla tarifeye kaydolanlar ve diğer faturalı tarifelerden geçiş yapan müşteriler için aylık ücret 29 TL’dir.

25 Mayıs tarihinden sonra numarasını diğer operatöre taşıyıp sonrasında tekrar Avea’ya taşıyanlar için tarifenin aylık ücreti 29 TL’dir.

Diğer faturalı tarifelerden tarifeye geçiş yapmak isteyen müşterilerin EKSTRA yazıp 6363 kısa koduna ücretsiz SMS göndermeleri gerekmektedir.

Diğer faturalı tarifelerden tarifeye geçiş ilk 100.000 müşteri ile sınırlıdır.

Faturasız tarifelerden geçiş yapacak müşterilerin 19 TL aylık ücret avantajından yararlanabilmeleri için 6 ay ve üzeri süredir Avea müşterisi olmaları gerekmektedir. 6 aydan kısa süredir Avea müşterisi olanlar için aylık ücret 29 TL’dir.

Tarife kapsamında sunulan ücretsiz dakikalar Mobil Telekomunikasyon İşbirliği Tarifelerindeki müşteriler aranırken kullanılabilir.

Faturasız yada faturalı bir Avea tarifesinden tarifeye geçiş yapmak isteyen müşterilerden geçiş ücreti talep edilmeyecektir.

Tarife 30 Haziran 2010 tarihine kadar yeni aboneliğe ve diğer tarifelerden geçişlere açık olacaktır.

Hem her yöne 300 dk, hem de Avea’lılarla aylık 3.000 dk tükendikten sonra 23 Kr/dk ile ücretlendirme yapılır. Kullanılmayan ücretsiz dakikalar fatura döneminin sonunda silinir, bir sonraki fatura dönemine devretmez.

Yorum yapın

Avea 19’luk tarife 19 liraya heryöne 300 dakika” üzerine 20 yorum

  1. AVEA KADAR DOLANDIRICI SAHREKAR ORUSBU ÇOÇUĞU GİBİ BİR ŞİRKET GÖRMEDİM 19 LUK TARİFEYE GECTİM. 100 TL FATURA GELDİ KONUŞMA SÜRELERİM BİTMEMESİNE REĞMEN AMA KAPATTIRACAM VE HEMEN VODAFONE DÖNECEM BİR DAHA AVEA MI ASLA ASLA ASLA HAKLARIM HARAM OLSUN

  2. faturam en az 89 tl geldii en son 200 lira fatura ödedim cıktım tarifeden hala vergidir sudur budur fatura geliyoo tarifeden cıkarsanız mutlaka avea ana merkezlerden tarifeden cıktıgınıza dair belge alın buna mutlak çozüm bulunması gerekiyor resmen avea soyguncu

  3. bende gectm bu tarifeye 2.ay faturam 476 tl ki bu kadar yüksek mevlaya sebep olack bi görsme yapmamstm resmn dolndırılıyrz

  4. ben 5. faturayı ödüyorum buda ave.nın adiligi bende 19+1 yani 20 lira die sattıkları farıram en düşük 45 lira ödedim iptalde edemiyorum lanet olsun avea.ya insanlari kandırmanın yolunu bulmuşlar tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum ben ama onuda hallederler avea şerefsizleri…

  5. Kesinlikle faturalıya gecmeyin. 29.5 ödemem gereken faturayı 4 ay boyunca 60-80-125-210 gibi rakamlar ödedim.

  6. ya ben de bu tarifedeyim 2 dir çok yüksek geliyo faturam bi 96 geldi şimdide 224 bu neya nası bi tarife resmen dolandırıyolar.. kaç kişi aynı şeyden şikayetçi..

  7. ya ben bugun faturalı yaptırdım aklimda soru işareti oluştu acaba yanliş mi yaptım?mesaj hakkım vardı şuan onu da kullana bilirmiyim?

  8. bu ne yaaa hani 19 du tarıde tam 100 lira gelmiş fatura ayrıca bu ay bilerek hiç biyerı aramadık ki bakalım kaç par agelıcek diye yarın ilk işim hattı taşımak

  9. ARKADAŞLAR ALIN BİRTANE KONTÜRLÜ HAT YÜKLEYİN 30TL YAPIN AVAE İÇİ SABAH BEŞ AKŞAM BEŞ TARİFESİ GÜLE GÜLE KULLANIN BENİM ARKADAŞIM 19’LUK TARİFEDEN GELEN FATURA 1.000 TL AYRICA AÇIKLAMADA YAPILMIYOR FATURALI HATLARA HAYIR…:)

  10. Nermin hanım ben avea çalışanıyım faturan ilk ay sadece kulandığın gün kadar ödersin yani 19tl bölü 30 çarp kullandığın gün sayısı sonraki faturaların 30 gün üzerinden hesaplanır sfs iletişim hizmetleri ltd şti adres:menderes mahallesi inönü cd. no:6/c esenler/istanbul ismim suat avea müşteri danışmanıyım numaram 0507-742-**** talep olursa istanbul içi bekliyorum.

  11. walla arkadaşlar bende 3 aydır kullanıyorum ilk ay 13 tl geldi sebebi 23 gün kullanmışım sonra fatura günü geldi 2. faturam 19.65 geldi msj falan atmıştım çünkü 3 . faturamda tam 19 tl geldi dakikalarınızı aveanın onlıne işlemler bölümünden takip edebilirsiniz. tewk bir sorun var türkcell deki ses kalitesi ve her yerden çekme garantisi yok bazen sesiniz yanlılı gidebiliyor ama işte her yöne 300 dk bence çok uygun

  12. arkadaşlar bi şey sorcam ben bu 19 luk tarifeye üyeyim.bana bi ay bitmeden mesaj geldi dakika nız bitmiştir diye.bugün tam bir ay oldu ben de 500 ü aradım ve bana faturanız 14.90 dedi.acaba bu 19 un üstüne bi 14 daha mı yoksa faturam 14 mü.yardımcı olursanız sevinirim.

  13. siz hattı kullanmasını bilmiyorsunuz bende aynı tarifede yim ayda 19 dan da az geliyo size nasıl fazla geliyo hayret edeccek bir şey

  14. BU NE YA LANET OLSUN AVEA YA BİŞİ KONUŞMADIM 31 LİRA FATURA GELMİŞ NASIL İŞTİR YA AYRINTI İSDTİORM YOLLAMIOLARDA HARAM OLSUN

  15. yani şimdi kampanya mantıklımı hafta sonları konuşmasamda olur bide kdv dahil mi acaba….

  16. güzell gözüken şeylerrrr boll boll yazılıyoo 6 aydan sonra 19 dan 29 cıkacagı birr kere ve numarayı faturalıya cevirirken danışilan avea yetkisi bunu belirtmiyo nasıl biir iştir buu ya….

  17. Yeni Avea hat alıp tarifeye kaydolacak ve diğer faturalı tarifelerden geçiş yapacak müşteriler için aylık ücret 29 TL, numara taşıma yoluyla Avea’ya gelerek tarifeye kaydolan müşteriler ile faturasız bir Avea tarifesinden geçiş yapacak müşteriler için 6 ay boyunca 19 TL, sonrasında 29 TL’dir. Haftasonu şebeke içi ücretsiz görüşme aylık 3000 dakika ile sınırlıdır……
    Arkadaşlar dikkat ederseniz haftasonları avea ile konusma sınırsız diyorlar bunlar tamamen reklam çünkü resmi sitesinde haftasonları şebeke içi konusmak 3000 dk hafta içi değil hafta içide 300 dk içinde yer almasıda normal … her şey açık kelimelerden ne anladığımıza bağlı yada bılgıyı nereden oğrendiğinize bağlı….

  18. arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmem ben aldım ilk ay hafta sonu avealılarla konuştuğum dakikarlada 300 dakikadan sayıldı.müşteri hizmtlerini aradığımda 40 dereden su getirdiler.eğer 30 gün için 300 dakika yeterli ise kullanın bence hiç bulaşmayın tavsiye ederim.al bi konturlu hat bak keyfine…fatura da işler karışıyor…

  19. ben yeni on dokuzluk tarifeye geçtim ama kalan dakikalarımı nasıl ögrenirim