Ücretsiz Mobil Facebook

Yeni Ücretsiz Mobil Facebook 0.facebook.com. Dünya’nın en büyük sosyal iletişim ağlarından birisi olan Facebook mobil sürümünü biraz daha hafifletti ve 0.facebook.com adresiyle yayına girdi.

.facebook ücretsiz mobil

Yeni mobil Facebook’ un en önemli ve en güzel özelliği tüm operatöreler tarafından ücretsiz olması. Bu yeni mobil sürümle birlikte Facebook daha hızlı ve daha sade hale getirilmiş. Tabi bu sadelik ve hız birtakım özelliklerden vazgeçmemize sebep oluyor.

clip_image001

Yeni mobil Facebook’ta fotoğraf ve videolar kaldırılmış. Böylece Facebook çok çirkin bir arayüze sahip olmuş.

ücretsiz mobil facebook

Tabi isterseniz fotoğraflara bakabilirsiniz ama buda operatör tarafından ücretlendiriliyor.

ücretsiz mobil facebook

Bu mobil sürüm pek hoş olmasa da ücretsiz olması ve temel Facebook özelliklerini karşılıyor olması onu kullanışlı hale getiriyor. Tabii ki internet paketi olanlar için tavsiyem m.facebook.com adresidir.

Bu makale Fatih Kartal tarafından http://pdfdergi.com için yazılmıştır. Ağırlıklı olarak mobil programlar, mobil cihazlar, mobil operatörler ve python programlama dili ile mobil programlama konularında makaleler yazan Fatih Kartal’a fthkrtl.35@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. Pdfdergi’ ye konuk yazar olarak sizde katılın web sitenize ücretsiz trafik sağlayın.

Yorum yapın

Ücretsiz Mobil Facebook” üzerine 34 yorum

  1. salee :
    girmıyor kardeşim para istiyor yine

    gmze :face ye giremiyorum okulda meb tarafından engelli nasıl girebilirim ultrasurfu indirdim ama oda çalışmıyor yardımcı olurmusunuz ltfn 0.facebook da olmuyo https//facebook da olmuyo

    Anonim :
    Kardeşim Yalan haber galiba ben giremıyorum :/

  2. face ye giremiyorum okulda meb tarafından engelli nasıl girebilirim ultrasurfu indirdim ama oda çalışmıyor yardımcı olurmusunuz ltfn 0.facebook da olmuyo https//facebook da olmuyo

  3. ne ki tabi faceboooooook :):):):dç haklısınız ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,