cepten facebook bedava

Facebook’ un  0.facebook.com adresine cepten bağlanan Avea Turkcell ve Vodafone aboneleri, cep telefonlarından hiçbir bağlantı ücreti ödemeden Facebook’a erişebiliyor.

Facebook ve dünyadaki bazı gsm operatörlerin anlaşması sonucu (Türkiye’de Turkcel, Vodafone, Avea) Facebook’ un  0.facebook.com adresinden Facebook’ a bağlanan cep telefonu kullanıcıları, cep telefonlarından hiçbir bağlantı ücreti ödemeden Facebook’a erişebiliyor.

cepten facebook bedava 

Cep telefonundan 0.facebook.com adresine giren Turkcell Avea ve Vodafone aboneleri cepten facebook’a bedava erişiyorlar. 0.facebook.com adresine giren cep telefonu kullanıcıları bu hizmetin ücretsiz olduğuna dair bir mesajı da telefonlarından görebiliyorlar.

cepten facebook ücretsiz

Metin tabanlı hafif versiyon o.facebook.com’da fotoğraf ve grafikler link olarak yer alıyor. Fotoğrafın linkine tıklayan cep telefonu kullanıcıları, standart siteye yönlendirildiklerine dair bilgilendirme mesajı görüyor. Fotoğraf ve benzeri içerikleri görmek isteyen kullanıcılar ise bunun için para ödemek zorunda.

cepten ücretsiz facebooka girme konusunda siz neler düşünüyorsunuz?

Yorum yapın

cepten facebook bedava” üzerine 3 yorum

  1. çok sağolun ne zamandır arıodum sonunda sizin sitenizde buldum. :)) teşekkürler