Turkcell iPad

iPad Türkiye’ de bir çok kullanıcı tarafından kullanılıyor ancak resmi olarak henüz Apple yada Turkcell/Vodafone/Avea tarafından satılmıyor. Ancak 2011 yılına girmeden Turkcell iPad’ i resmi olarak getirebilir. iPad şu an iki farklı model ile satılıyor. iPad Wi-Fi ve iPad 3G. iPad wi-fi modelini Turkcell satarmı bilemiyorum çünkü iPad wifi gsm hattı içermiyor. Bununla birlikte, Turkcell iPad 3G satışı ile ile birlikte data hattı satarak daha da zenginleşecek.

iPad 3G micro sim card kullanıyor. Mikro sim kart normal simden çok daha küçük. Turkcell bir süre önce “TurkcellNu.m8” adlı ürünü ile micro simcard işine girdi ve aslında iPad için de bir hazırlık yapmış oldu. Turkcell’ in kol saati TurkcellNu.m8 Dünyanın ilk çocuklar için dizayn edilmiş GPSli Kol saati. Üründe yeni bir teknoloji olan Mikro Sim Kart kullanıldı.

Turkcell

Turkcell, bir süre sonra resmi olarak Apple Store yada farklı kanallarla ülkemizde de satılmaya başlanacak olan Apple iPad 3G için şimdiden hazırlıklara başladı ve fabrikalarında micro sim kart üretiyor. Bununla birlikte bazı Apple iPad 3G kullanıcıları internetteki bazı forumlarda normal sim kartları düzgün bir şekilde keserek iPad 3G ile kullanabildiklerini söylüyorlar.

Turkcell iPad

Turkcell iPad satmaya başladığında Turkcell’ i tercih eder misiniz?

Yorum yapın

Turkcell iPad” üzerine bir yorum