Blog yazarları için gerekli 4 araç

Eğer bir blog yazarıysanız sahip olmanız gereken bazı önemli araçlar var. Bu araçların hepsi şart değil ancak, hepsi bloglamanızı kolaylaştıracak ürünler. İşte sahip olmanız gereken o 4 araç:

Notebook soğutucu: Blog yazarları genelde zamanının çoğunu notebook kullanarak geçirir. Bu da kullandığınız notebook’un ısınması ve yavaşlaması anlamına geliyor. Hızınızın kesilmemesi için bir soğutucu şart.

blog yazarlari icin 4 gerekli arac

UPS: Aslında bir çok notebook yapılandırması içinde UPS’e sahip. Ancak masaüstü kullanıcılarının ani kesintiler yaşayıp sorunlarla karşılaşmaması için UPS gerekebilir.

blog yazarlari icin 4 gerekli arac2

Harici Sabit Disk: Blog dosya ve klasörlerini yedeklemek için bir harici disk gerekli. Blogunuzun başına bir şey geldiğinde üzülmeyin sonra. Sırf bu da değil. Taşınabilirlik açısından blog dosyalarınıza her yerde ulaşmanız sizin için faydalı olacaktır.

blog yazarlari icin 4 gerekli arac3

İnternet bağlantılı bir telefon: Diyelim uzun süren bir seyahate çıktınız veya tatile gittiniz. Blogunuz ve okuyucularınızı yalnız bırakmak ne kadar doğru olur? Bu nedenle internet bağlantılı bir telefon blogunuzdan kopmamanızı sağlayacaktır.

blog yazarlari icin 4 gerekli arac4

Yorum yapın