Ücretsiz online fotoğraf arşivi

Bir web sitesi oluştururken, bülten veya belge hazırlarken gerekli olan resimleri özenle seçmemiz gerekmektedir. İşte bu ihtiyacımızı karşılayacak her kategoride profesyonel fotoğrafların bulunduğu dev bir fotoğraf sitesi.

www.sxc.hu adındaki bu site diğer fotoğraf siteleri gibi değil, biraz daha kullanıcıların ihtiyac duydukları resimleri barındıran bir arşivdir. Diyelim ki web site hazırlayacaksınız ve siteniz için gerekli bazı resimler var işte hemen siteye girerek ihtiyacınız olan resmi örn arka plan şeklinde arama yaparak bulabilirsiniz. Sadece webmaster’lara yönelik olmayıp fotoğraf adında kullanabileceğiniz arka plan, ikonlar vb tüm resimler bu depoda.

Kullanıcıların büyük beğenisine toplayan bu sitenin en tercih edilebilir yanı da aradığınızı hemen bulabilmektir. Çünkü normalde gerekli resim ararken google images’e resmi yazarız ve ararız ama ne kadar ihtiyacımızı gideri orası bilinmez. Ama işte bu sitede aradığımız her şeyi bulabiliyoruz. Çünkü tam olarak ihtiyaç duyulabilecek 391869 adet fotoğrafı mevcut ve her gün binlercesi de ekleniyor.

Sitenin birde şu güzelliği var ki aradığınız veya bulamadığınız bir resmi mail atarak sizin için bulabilirler veya uzman photoshop’cular sizin için tasarlayabiliyorlar.

Sizlerde bu dev fotoğraf arşivine buradaki adresten ulaşabilirsiniz; www.sxc.hu

Yorum yapın