Yeni MSN on numara olmuş

Tüm zamanların en süper msn’ i yakında geliyor. Microsoft’ un CEO’su Steve Ballmer Brezilya’ da  Windows Live Messenger’ın yeni versiyonu ile ilgili ilk gösterimini gerçekleştirdi. Yeni WLM’ de neler yok ki? Facebook chat msn’ e dahil oluyor, yeni msn cep telefonlarında daha aktif kullanılacak, facebook connect benzeri bir bağlantı messenger connect ve dahası.

Yeni MSN çok daha sosyal olacak. Facebook, Twitter, MySpace, WordPress gibi birçok popüler servisle entegre olacak olan yeni MSN tek bir pencereden her işimizi görecek gibi.

Yeni Messenger Özel yazışmalar, İş yazışmaları ve Aile yazışmaları için de farklı farklı özellikler getiriyor. Yeni msn üzerinden facebook’ taki arkadaşlarımıza özel mesaj bile gönderebiliyoruz.

Yeni MSN çok yüksek kalitede görüntülü görüşme yapmaya imkan tanıyor. Aslında bunun dışında benim ilgimi çeken sürükle bırak yöntemi ile fotoğraf paylaşımı ve bir youtube linki gönderdiğiniz de bu videoyu msn üzerinden karşı tarafla birlikte izleyebilme süper olmuş.

Sekmeli chat nihayet yeni messenger da var. Ama sadece bu değil. Yeni MSN Bing ile entegre çalışıyor. Mesela arkadaşınıza gittiğiniz bir tatil yerinden bahsettiniz. Maldiv adaları olsun. Bunu chat ekranında bing ile aratıp çıkan resim sonuçlarından beğendiklerinizi msn üzerinden chat yaptığınız kişiyle paylaşabiliyorsunuz.

Yeni MSN tabiki bunlarla sınırlı değil, daha çook yenilik var. Bence bu sefer gerçekten kullanışlı olmuş, sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni MSN ile ilgili olarak daha fazla bilgi için windowslivepreview.com adresini ziyaret ediniz.

Yorum yapın

Yeni MSN on numara olmuş” üzerine bir yorum

  1. beta meta derken işlevsel sürümü piyasaya sürülür sonra microsoftun her zamanki gibi bir bir hata raporları da peşinden gelir :). mühim değil anlatılan özellikler bakımından yenilikleri içerimesi hususundan ötürü güzel bir çalışma çıkartmış adamlar.