Youtube Video Yükleme Hızı

Youtube’da izlediğiniz videolar yavaş mı yükleniyor? Genelde video izleyerek zaman geçiren kullanıcıların ortak sorunu bu.

Yavaş video yüklemesinin birkaç nedeni vardır. Bunlardan en önemlisi internet servis sağlayıcınız (İngilizce terimiyle ISP-Internet Service Provider). Eğer yavaş bir bağlantı kullanıyorsanız veya hızlı bir bağlantı çeşitli nedenlerden dolayı yavaşladıysa (kotayı aşmak gibi), videolarınız yavaş yüklenecektir.

Video yükleme hızınızı merak ediyorsanız birazdan vereceğim siteye bir göz atın derim. Sitede sizin ortalama yükleme hızınızla birlikte internet servis sağlayıcınızın, çevrenizdeki şehirlerin, ülkenizin ve dünyanın yükleme ortalamaları Mbps türünden bulunuyor. Bu şekilde yükleme hızınızı karşılaştırmış ve hangi seviyede olduğunu görmüş oluyorsunuz.

Eğer “We did not find any video playbacks from your location” mesajıyla karşılaşırsanız, tarayıcınızda daha önce Youtube videosu izlememişsiniz demektir. Birkaç video izledikten sonra bu sayfaya gelip hızınızı görebilirsiniz.

Sayfaya gitmek için tıklayın : YouTube Video Speed Dashboard

Yorum yapın