En iyi hosting

En iyi hosting diye bir şey var mıdır? Web sitem için en iyi hosting hangisidir? En iyi hosting hangisi? Yerli mi olmalı yoksa yabancı bir hosting mi seçmeli? Bu soruları uzatabiliriz. Aslında en iyi hosting hangisi diye sorulduğunda en pahalısı yada en ucuzu en küçüğü yada en büyüğü diyemeyiz. Çünkü her web sitesinin ihtiyacı farklı olabilir.

Kimi web siteleri daha fazla resim video barındırırken kimi web siteleri katalog web sitesinden ibarettir. Web siteniz bir forum da olabilir.

Yerli hosting yada yabancı hosting konusunda da bir çok yoruma rastlayabilirsiniz. Özellikle destek kısmında yabancı hostingden çekinenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çoktur.

Bir çok etkenden dolayı hosting seçimi esnasında insanın ister istemez kafası çok karışıyor. Bu yüzden bence tecrübelere inanmak ve gerçek ihtiyacı belirleyip en uygun seçimi doğru bir şekilde yapmak gerekiyor.

pdfdergi.com web sitesi için biz en iyi hosting olarak BlueHost firmasını tercih ediyoruz. Bunun sebebi ise belli. pdfdergi.com web sitesi üzerinde aylık 400.000 adet sayfa gösterimi oluyor ve biz bir sorun yaşamıyoruz. Kullanımımız ne kadar artsa da sürpriz ödemelerle karşılaşmıyoruz. Bluehost herhangi bir bant genişliği sınırlaması kullanmıyor, sonsuz bandwidth.

Bluehost’ un bir başka güzelliği ise CPanel kullanması. Açıkçası bir kaç farklı panel kullandım ancak bence Cpanel en iyisi. CPanel’ de herşey çok kolay, Herhangi bir yardıma ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum.

En iyi Hosting

Bluehost gerçekten güvenilir bir firma. Bluehost 1 milyondan fazla domain barındırıyor. Bluehost’ un sunduğu bir çok özelliklik ise gerçekten mükemmel:

  • Üyeliğinizi yeniledikçe her yıl ücretsiz domain veriyor
  • Sınırsız Domain ekleme
  • Sınırsız web alanı
  • Sınırsız dosya transferi
  • 2,500 POP/Imap Email Hesabı
  • SSH (Secure Shell), SSL, FTP, Stats
  • CGI, Ruby (RoR), Perl, PHP, MySQL
  • 2000/2002 Front Page Extensions
  • 24/7 Mükemmel destek
  • Bizim yerimize yedek alıyorlar, eğer istersek yedekleri kendi bilgisayarımıza indirebiliyoruz

Gördüğünüz gibi pdfdergi.com web sitesinin alt yapısı WordPress. Wordpress.Org hosting tavsiye sayfasında 1. sırada Bluehost firması yer alıyor. Biz de  2006 yılından bu yana bluehost firmasını kullanıyoruz. Bu yüzden Bluehost ile ilgili bilgi birikimimiz çok yüksek. Bluehost ayda 6.95$ karşılığında gerçekten inanılmaz özellikler sunuyor.

Web sitenizin trafiği bizimki kadar olmasa bile yıllık 20 lira 50 lira gibi ücretlerle satılan hosting paketlerini dikkatlice incelemenizi tavsiye ederim. Çünkü bir gün sitenizi ziyaret etmek istediğinizde tüm verilerinizin geri dönüşü olmayacak şekilde silindiği haberini alabilirsiniz. Ya da sonrasında size ekstra faturalar çıkabilir.

Yorum yapın