Turkcell uygulamalar yarışıyor başladı

İletişim devi turkcell, uygulamalar yarışıyor adındaki uygulama projesine start verdi.

İletişim devi turkcell’in ülkemiz üretimli uygulamalarına can vermek için düzenlediği uygulamalar yarışıyor adlı projesine bugün itibariyle start verildi. Yarışmada gençlerin cep mobil cihazlar için uygulama üreteceği ve aralarından en iyi uygulamayı üretene de 20 bin TL ödül verileceği açıklandı.

Yarışmacıların uygulama üretimince Android, BlackBerry, iPhone, Java, Symbian ve Windows Mobile gibi platformlarından istediğini de kullanabileceği açıklandı.  Finansal, mobil, uzaktan eğitim, lokasyon tabanlı uygulamalar ve sosyal paylaşım gibi uygulamaların yarışacağı bu projede teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden oluşan büyük de bir jüri kurulacak.

1.’ye 20 bin TL, 2.’ye 10 bin TL ve 3.’ye 5 bin TL verileceği bu yarışmaya sizlerde 30 Haziran’a kadar katılabilir ve ürettiğiniz uygulamayı Turkcell Uygulama dükkânında da tanıtabilirsiniz.

Yorum yapın

Turkcell uygulamalar yarışıyor başladı” üzerine 2 yorum

  1. Selamlar
    Yarışmanın yardım sayfasında bahsetmişler. Yarışmaya hiç kodlama bilmeden sadece elindeki içeriği kopyalayarak Phonsai diye bir yazılımla katılabiliyormuşuz. Acaba Turkcell’in bu yazılımını kullanıp otomatik olarak mobil uygulama oluştursak bu ödülleri biz de alabilirmiyiz?
    Turkcell den konuyla ilgili kimseye ulaşamadım. Maile cevap ta dönmediler. Bilen varsa yarışmaya katılıp bir ödülü kapayım diyorum.
    Vecihi The Pilot