1923Turk yardımsever hackerlar

Dünya hacker listesinde ilk sıralarda yer alan ünlü Türk hacker gurubu 1923Turk-Grup bu sefer yaptığı hack’lar la değil yaptıkları yardımseverlikleriyle haber konusu oldular.

Dünyanın başarılı hacker gurupların dan olan ve internette “Mevzu Bahis Vatansa Gerisi Teferruattır” sloganıyla tanınan 1923Turk-Grup hacker gurubu Siirt’te bulunan Fatih İlköğretim Okulu okuluna yaptıkları 2.500 liralık araç, gereç yardımları ile tüm gözleri üzerlerine çekmeyi ve herkesin gururlu övgülerini almayı başardılar.

Gurubun sözcüsü bilge_kagan konu hakkında şöyle bir açıklama yaptı.

1923Turk-Grup olarak Sosyal Sorumluluk Projelerimizden ilki olan Maddi durumu yetersiz ilköğretim çağındaki çocuklarımıza eğitime katkı yardımını gerçekleştirmiş bulunmaktayız..

Okul olarak belirlediğimiz Siirt Merkez Fatih İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerine ; Kırtasiye malzemelerinin yanı sıra(defter,kitap,kalem) ayakkabı yardımıyla birlikte gelişim çağındaki çocuklarımıza çeşitli oyuncaklar okul müdürlüğüne teslim edilerek çocuklarımıza ulaştırılmıştır..

Projemizin tamamlanmasın da emeği geçen tüm 1923Turk-Grup Ailesine teşekkürlerimizi sunuyorum.

Bu büyük yardımları ile tüm kullanıcıların sevgisini kazanan ünlü hack gurubunun eğitime ve Türkiye’ye verdikleri değerin ne kadar büyük olduğu bu yardımları ile bir kez daha kanıtlanmış oluyor.

Yorum yapın

1923Turk yardımsever hackerlar” üzerine 2 yorum

  1. EY ULUSUM DİK GÖZÜNÜ GÜNEŞE GÖLGESİNDEN KORKANLAR TUTUŞURMU BENİMLE GÜREŞE.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.HACKER GECE GÜNEŞİ K

  2. öncelikle merhabalar, saygılar.Türk milletini geleceğine ve geçmişine sahip çıktığınız bu faaliyetlerinizin devamını temenni ederim.Türk ulusunun kabiliyetine kuşkusuz güvenimiz sonsuzdur.Dileğimdir böyle bir aileye katılmak.Allaha emanetsiniz.