Skinput’ la vücudunuz elektronik bir cihaza dönüşsün

Sizlere hep teknoloji ile alakalı gelişmelerde, haberlerden bahsederdik ve yeni teknolojik ürünleri siz değerli kullanıcılarımıza bu adresten aktarırdık ama bu seferki tanıtacağımız teknoloji ürünü gerçekten bizleri büyük hayrete soktu ve kendimize sorduğumuz ilk soru vay be teknoloji bu kadar ilerledi mi?

Avrupalı bir firma tarafından geliştirilen Skinput adındaki bu cihaz ile vücudumuzu bir dokunmatik kola çevirebiliyoruz. Nasıl mı?  Küçük ve kolluk şeklinde olan bu cihazı kollumuza takıyoruz ve cihaz içerisinde bulunan elektromanyetik, kızılötesi ışınlarıyla birlikte kolumuzu dokunmatik cihazmış gibi kullanabiliyoruz. Skinput adı verilen bu cihaz bilgisayarımızdaki bir oyun ile veya ipod tarzı dokunmatik müzik çaları eşleştiriyoruz ve cihazı kolumuza takıyoruz. Daha sonra cihazın ışıklı yansımaları kolumuza vuruyor ve bizlerde kolumuza dokunarak cihazları yönetebiliyoruz.

Teknolojini son harikası olarak tanımladığımız bu cihaz şu an test aşamasında olsa da teknolojide gerçekten büyük bir devrim yaratacak ve yeni bir çağ açacakmış gibi gözüküyor.

Yorum yapın