Videodan ses ayırma nasıl yapılır?

Audio Excractor isimli program ile herhangi bir videodan ses ayırma yapabilirsiniz. Üstelik programla videodan ayırdığınız dosyaları çıkarıp başka popüler formatlara da çevirebilirsiniz.

Videolardan ses dosyalarını çıkarmak için video dosyalarını program arayüzü üzerine sürükleyip bırakıyorsunuz. Daha sonra açılan popup penceresinde çevirilecek formatı veya çıkarılacak konumu seçebiliyorsunuz. Eğer ses kalitesi düşükse, çeşitli efektler vererek kaliteyi de yükseltebiliyorsunuz.

Ses dosyasını çevirmek için programa herhangi bir dosya eklediğinizde araç size çıkarılacak dosya, tür vb. gibi konuları soracaktır. Bunları seçip çıkartmaya başlayabilirsiniz.

Program birçok video ve ses formatını desteklemektedir.

* Desteklenen Video Formatları

AVI, DivX, XviD, MPEG, MPG, WMV, ASF, MOV, QT, FLV, SWF, MP4, M4V, 3GP, 3G2, RM, RMVB, MKV, VOB, VCD DAT, OGM, AMV, etc.

* Desteklenen Ses Formatları

WAV, MP3, AC3, AAC, M4A, MPC, MPA, MP2, WMA, FLAC, SHN, APE, OGG, WV, AMR, MP3, AAC, AC3, WMA, FLAC, OGG Vorbis, OGG FLAC, WAV, etc.

Eğer ses dosyasında bir sorun veya problem çıkarsa, programın içindeki Batch Conversion özelliğini kullanabilirsiniz.

Download Audio Extractor

Yorum yapın

Videodan ses ayırma nasıl yapılır?” üzerine 8 yorum

  1. Bence MKW ToolNix üzerine yok; Video veya flimlerin içindeki Türkçe İng. veya içindeki başka dosyasındaki sesleri waw yada mp3 olarak almak istiyorsanız MKW ToolNix programıyla yapabilirsiniz. Flimi programa ekledikten sonra, işaretli kutucuklardan sadece alacağınız sesi işaretli bırakıp çoklamayı başlat butonunu tıkladığınızda o ses dosyası filimden kopalanmış oluyor. Ordan da Siplitter programıyla istediğiniz yerinden kesebilir kaydedebilirsiniz.

  2. Bence MKW ToolNix üzerine yok; Video veya flimlerin içindeki Türkçe İng. veya içindeki başka dosyasındaki sesleri waw yada mp3 olarak almak istiyorsanız MKW ToolNix programıyla yapabilirsiniz. Flimi programa ekledikten sonra, işaretli kutucuklardan sadece alacağınız sesi işaretli bırakıp çoklamayı başlat butonunu tıkladığınızda o ses dosyası filimden kopalanmış oluyor. Ordan da Siplitter programıyla istediğiniz yerinden kesebilir kaydedebilirsiniz.

  3. mp4 uzantılı filmden bu proglamlada 2.sesi çıkaramadım.
    bütün programlar 1. sesle convert yapıyor.çözümü olan program varmı?

  4. Abi Her şey Güzelde benim aradığım videoyu son saniyesine kadar ayırması tam ortasında kesiyor yani tek nakaratını alıyor..