Dinlediğiniz şarkıyı otomatik Tweet’leyin

Twitter, durumunu ve aktivitleri diğer kullanıcılarla paylaşmak için oldukça sık kullanılan, en popüler sosyal imleme sitelerinden birisi. Herkes her an bir şeyler cıvıldıyor, vızıldıyor.

Checkmysounds programı, winampda çalan şarkılarınızı otomatik olarak Tweeter hesabınıza, “#NowPlaying” başlığı altından gönderen ücretsiz bir program.  Genel olarak işlevinin, listenizdeki kişilere dinlediğiniz şarkıyı göstermek olduğunu söyleyebiliriz. Bu program sayesinde hem daha fazla takipçi elde edebilir, hem de favori şarkınızı ve sanatçınızı bir bakıma onure etmiş olursunuz.

Programı indirip kurulumunu tamamladıktan sonra, winampı yeniden başlatmanız gerekiyor. Daha sonra program sizden twitter hesap bilgilerinizi isteyecek ve bu bilgileri girdikten sonra çalınan şarkıların otomatik olarak tweeter hesabınıza düştüğünü görebilirsiniz.

Programın diğer bir özelliği de hashtag eklentisi kullanarak belirli anahtar kelimelerdeki parçaları bulmaktır ve dışarıda bırakmaktır, ayrıca programın winampı kontrol etme periyodlarını da programın ayarlar kısmından değiştirebilirsiniz.

Programın Özellikleri

* Winamp’da çalan şarkıyı otomatik olarak veya kendi isteiğinizle twitter hesabınıza gönderir.

* #nowplaying veya #NowPlaying başlıkları atarak durumunuzu değiştirir. (Bunu isterseniz değiştirebilirsiniz)

* Program üzerinden winamp’ı kontrol edebilme (geri sarma,ileri sarma parçayı değiştirme vs..)

* Çalan şarkıyı otomatik olarak bulmak

* Belirlediğiniz isimlerde parçaları liste dışı bırakmak

* Twitter’a güncelleme göndermeden önce mesajınızı düzenleme

* Winamp’ın tüm sürümleriyle uyumludur

Download CheckMysounds

Yorum yapın