Windows 7′ de tek tıkla sanal Windows XP kurmak

Windows 7,  Xp-Mode isminde yeni bir özelliğe sahip. Bu özellikle ile Windows 7 içerisine Windows Xp’yi yükleyip sanal olarak çalıştırabiliyorsunuz. Bu özellik, sadece windows Xp ile uyumlu olan ve bu yüzden Windows 7’de çalışmayan yazılımları çalıştırmak için oldukça kullanışlı.

Ancak XP-Mode bazı durumlarda tek başına yeterli olmayabilir. XP-More isimli programla VM’lerin kopyalarını tek tıkla çıkarabilir istediğiniz kadar test ortamı oluşturabilirsiniz.

Eğer yazılımınızı veya sanal PC’nizi test etmek istiyor fakat bunun için her defasında yeni bir sanal PC yüklemek istemiyorsanız, bu program bunu tek bir tık ile hallediyor. Sadece kopyalama yapmak istediğiniz sanal sürücüyü seçmeniz ve “duplicate” butonuna basmanız yeterli. Bu yolla, yeni bir sanal sürücü oluşturabilir veya eskisini silebilirsiniz.

VM’yi çalıştırmak da oldukça basit, program gerekli özellikleri listeler sizin yapmanız gereken sadece “launch” düğmesine basmak..

Download XP-More

Yorum yapın

Windows 7′ de tek tıkla sanal Windows XP kurmak” üzerine 2 yorum

  1. Big Nugget cevap bekliyorum.insanlara program tavsiye ediyorsun en azından konuları takip et.

  2. xp-more programının güvenilir olduğundan emin misiniz? bilgisayarımda çalıştırdım ilk önce yeni verisyonunu yüklememi istedi zaten sitesinden indirmiştim.sonrada klasörlerle alakalı birşeyleri verdiği mail adresine göndermemi böylece sorunu çözmeye çalışacağını söyledi.bana şüpheli geldi.tşkler.