SkyDrive alanınızı Windows sürücüsüne dönüştürün

Daha önce Windows Explorer’dan Windows Live SkyDrive‘a bağlanmayı sağlayan, ücretsiz bir araç olan Skydrive Explorer’ı incelemiştik. Bugün de, yine ücretsiz bir yazılım ve Windows Explorer için güzel bir eklenti olan SD Explorer’ı inceliyoruz. SD Explorer ile, Windows Live Skydrive üzerindeki dosyalarınızı, dosyalar kendi bilgisayarınızdaymış gibi yönetebilirsiniz.

Windows Live’da 25 GB ücretsiz depolama alanı SkyDrive ile dosyalarınızı ve fotoğraflarınızı depolamak ve hemen herkesle paylaşmak çok kolaydır.

Yüklendikten sonra, Windows Explorer’a bir seçenek olarak eklenir ve açtığınızda giriş yaparak dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.

sdexplorer

Giriş yaptıktan sonra, Windows Live SkyDrive üzerinde bulunan tüm dosya ve klasörlerinizi görebilirsiniz. Ve tüm bu bilgileriniz, hackerlara karşı özel bir HTTPS protokolü ile koruma altına alınmıştır.

SDExplorer, hem 32 bit hem de 64 bit sürümleri ile son derece uyumlu çalışır. Ayrıca Windows Xp ve ileri seviyesi Windows 7 ile ve Windows server 2003 ve 2008 ile de uyumludur.  Programın PRO sürümü daha çok özellik barındırmaktadır ancak ücretsiz sürümü de Windows Live Skydrive dosyalarınızı ulaşmanız için kusursuzdur diyebiliriz.

Windows Live Skydrive için SDExplorer indir

Yorum yapın