Turkcell Micro SIM Kart

Turkcell Terminal Yönetimi Bölüm Başkanı Berna Akyüz Öğüt Turkcell müşterilerine hayatlarını kolaylaştıran ileri teknoloji ürünü bir çözüm sunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek Türkiye’de ilk kez özel formatta bir Turkcell Micro SIM Kart ürettirerek bu sim kartın fabrikada henüz üretim aşamasında olan çocuk saatlerine monte edilmesini sağladıklarını belirtti. Turkcell Micro SIM Kart, Apple iPad gibi yeni teknolojik cihazlar için de kullanılacak.

Normal sim karti mikro sim kart a cevirin

Apple ipad hakkında son durumları sizlere buradan bildirmiştik ve daha bu gün yapılan bir açıklamaya göre daha piysaya sürülmeyen apple ipad 3G’nin Sim kart desteğiyle birlikte gelmesi kullanıcılar için büyük bir sürpriz oldu.

Normal Sim kartlardan daha küçük boyutlarda tasarlanmış olan Sim kartların ülkemize Turkcell ile birlikte geleceği de yapılan açıklamalar arasındaydı. Kullanıcıların bu duyuru üzerine ilk akıllarına gelen soru neden normal Sim kart’lardan daha ufak oluşuydu ve hemen ardından yapılan açıklamada ülkelerde şu an micro sim kart dağıtan operatör yok ve işte bunu üzerine sadece özel tasarlanan bu micro sim kartlar’ı tercih ettik denildi. Ve bu son açıklama üzerine bizimde ilk aklımıza gelen apple AT&T anlaşmamaı yaptı sorusuydu. Çünkü kullanıcılar zamanla istediği hatları ipad gibi 3g destekli cihazlarda kullanmak isteyecek ve bunu üzerine cihazlar kırılacak ve yeni yazılım yüklenmesi gerekecek işte bu noktada da AT&T yazılım servisi kullanılmasına gerek duyulacak.

Daha piyasaya çıkmadan bir sürü dedikodusu yayılan Apple’ın bomba cihazı iPad 3G Turkcell içinde büyük bir kazanç olacak gibi gözüküyor.

Yorum yapın

Turkcell Micro SIM Kart” üzerine 2 yorum

  1. peki normal bir sim kart mikroya cevrilirse ozelliklerini kaybedermi yani rehberini???