Türkiye’ nin en büyük oto galerisi

Bilgisayar denilen cihazlar çıkmaya başladı ardından internet geldi zamanla teknoloji de gelişti ve tüm alışık olduğumuz her şey devrim geçirdi. İşte internetten alış verişte bu noktada doğdu ve artık milyonlarca kullanıcı günümüz teknolojisiyle birlikte internette dilediğince alış veriş yapıyor işte bunu bir ispatı da sahibinden.com.

Kategorisinde üst sırlarda yer alan başarılı alış veriş sitesi sahibinde.com ile yapılan bir araştırmaya göre dakikada 2 araç alınıp, satılıyor.

2010 yılının ilk çeyreği itibarıyla, hâlihazırda bünyesinde 400 binden fazla vasıta ilanı bulunan platformdaki aktif otomobil ilan sayısında %15 oranında artış kaydedildi. Aynı dönemde sahibinden.com aracılığıyla yapılan otomobil satışlarında da önemli bir artış gözlemlenirken, özellikle Mart ayındaki artış sektörün hareketlendiğine işaret ediyor. Bu verilere, göre sahibinden.com’da her dakika 2 otomobil yeni sahipleriyle buluşuyor.

2010’un ilk üç ayında sahibinden.com aracılığı ile en çok satılan otomobil markası olan Renault’u Fiat ve Opel takip ediyor. Kullanıcıların en fazla ilgilendiği ve ilanlarını görüntülediği otomobil markalarına bakıldığında ise başı Renault ve BMW çekiyor. Bu iki markayı sırasıyla Opel ve Volkswagen izliyor.

Sahibinden.com, platformda geçirdikleri zamanda rahat etmeleri ve aradıkları aracı kolaylıkla bulabilmeleri için kullanıcılarına detaylı bir kategori yapısı sunuyor. Kategoriler altında Cadillac’tan Lamborghini’ye Suzuki’den Audi’ye kadar yetmişten fazla araba markası ve binden fazla model yer alıyor. Bu yapı sayesinde istenen marka ve modeldeki sıfır veya ikinci el araca kolaylıkla ulaşılabiliyor. Ayrıca “Megafoto” uygulaması sayesinde ilgilenilen araca ait yüksek çözünürlükteki fotoğraflar incelenebiliyor. Bu sebeple sahibinden.com’un otomobil kategorisi sadece otomobil almayı veya satmayı düşünenler tarafından değil, otomobil tutkunları tarafından da sıkça ziyaret ediliyor.

Yorum yapın