e-kitap okuyucu olarak reeder

Günümüzde artık gazeteler ve dergiler eskisi kadar satış rakamlarına ulaşamıyor. Bunun en önemli sebebi ise internet. Eğer elinizin altında internet varsa bir gazete yada dergiye ihtiyacınız olmayabilir. Peki o an internet yoksa ve siz boş vaktinizi bir kitap okuyarak değerlendirmek istiyorsanız? İşte o zaman size offline çalışabilen bir e-kitap okuyucu gerekiyor.

E-kitap okuyucuların sayısı şimdilik bir kaç tane olsa da bir süre sonra bu çeşitliliğin artacağını ve e-kitaplara olan ilginin bir çığ gibi büyüyeceğini söyleyebiliriz. Özellikle iPad’ in satışa çıkması ile birlikte e-kitap pazarı gözle görülür bir şekilde canlandı.

reeder diğer ebook okuyucular gibi bir elektronik kitap okuyucu. reeder‘ in en önemli artılarından biri göz yormadan saatlerce okuma yapmanızı sağlayan e-ink (e-mürekkep) ve e-paper (e-kağıt) teknolojilerini kullanması.

E-kitapların en büyük avantajlarından biri de yüzlerce makale, kitap, dergi ve çizgi romanı tek bir cihaz ile yanınızda taşıyabilmek.

reeder

6″ Sipix ekrana sahip reeder; teknoloji, kitap ve seyahat meraklılarının olduğu kadar akademisyenlerin, öğrencilerin ve doktor, öğretmen, avukat gibi yoğun okuma yapan meslek sahiplerinin de hayatını kolaylaştıracak gibi duruyor.

E-kitap okuyucu olarak reeder kablosuz ağ (wi-fi) ile kolayca internete bağlanabilme, internette sörf yapabilme ve dünyada bulunabilen en yüksek kontrastlı (16 seviye gri tonlama) dokunmatik ekran özellikleri ile ön plana çıkıyor.

reeder’ın önemli özellikleri arasında reeder’ı kullanırken sayfalara not alabilme, satır ya da paragrafların altını çizebilme, kaldığınız sayfayı ve aradığınız kelimeyi kolayca bulabilme, ayraç bırakabime, sözlükte arama yapabilme ve okurken mp3 dinleyebilme geliyor.

Elektronik aygıtlarda şarj önemli bir konudur. Düşük enerji tüketimi ile reeder’ı haftalarca şarj etmeden kullanabiliyor.

Reeder‘ ın kağıt tüketimini sınırlayarak çevreye katkı sağlaması da artıları arasında.

ideefix‘ te 550 TL + KDV satılan bu cihazın cazibesini arttırması için fiyatının baya bir aşağıya inmesi gerekiyor.

Yorum yapın

e-kitap okuyucu olarak reeder” üzerine bir yorum