iPad Türkiye’ de kaça satılıyor?

Daha ülkemizde satışa sunulmasa da herkesin göz bebeği olan teknoloji harikası iPad, ülkemiz kullanıcıları tarafından çeşitli yollarla satın alınabiliyor.

Teknolojini son harikası olarak biline iPad tüm kullanıcıların uzun zamandır beklediği bir cihaz olarak geçtiğimiz günlerde Amerika’da satışa sunuldu. Ve satışa sunulmasıyla ilk aşamada 300 bin satan ipad üreticisi Apple’ı bir yandan sevindirirken bir yandan da telaş içine soktu. Çünkü iPad’ın Amerika’dan sonra Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyordu ve ABD’deki satışların yüksek olması cihazın ülkemize gelmesini biraz daha erteledi. Ve bunu üzerine sabırsız kullanıcılarımızda cihazı çeşitli internet sitelerinde satın almaya başladılar.

Şu an çeşitli internet sitelerinde 700 dolar ile 2 bin dolar arası satışı yapılan iPad’ların daha ülkemize gelmeden tüm teknoloji markalılarının eline ulaşacak gibi.

Ülkemize gelmeden bile internet üzerinden bu kadar satışı yapılan bu cihazın ülkemize geldiği zaman ki yapacağı satış büyük merak konusu.

Yorum yapın