silverlight 4 indir

Microsoft’un ürettiği ve adobe flash player’ıda tahtından eden Silverlight’ın yepyeni sürümü yayınlandı.

Bilgisayar kullanıcılarının internetten video, grafik, müzik gibi benzeri flash destekli programları oynatılabilmesi için kullandıkları adobe flash paler, microsoft’un Silverlight flash programın gelmesiyle tahtından olmuştu. Ve işte şimdi de daha da çok iyileştirilen ve düzenlenen Silverlight 4 geçtiğimiz günlerde kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Silverlight’ın bu sürümünde eskiye nazaran birçok değişiklik yapılmış. Bu sürümünü incelediğimiz zaman ilk olarak google chrome desteği getirilmesi gözümüze çarpan ilk yenilikti ve ardından çoklu monitör desteğide getirilen bu sürüm rakiplerini epeyce bir zorlayacakmış gibi gözüküyor.

Silverlight 4, Adobe Flash Player’ı tahtından edermi?

Microsoft’un başarılı flash programı Silverlight ilk çıktığı zaman bilgisayar kullanıcılarının %30’unu kendine bağlamıştı ve bu durum bile adobe flash player’ı korkutmaya yetmişti ve şimdi yayınlanmış olan Silverlight 4’ün özelliklerine baktığımız zaman adobe flash player’ı tahtından edecek bir güce sahip olduğunu görüyoruz.

Sizlerde Silverlight 4’ü yandaki linkten indirebilirsiniz; http://www.microsoft.com/getsilverlight/handlers/getsilverlight.ashx

Yorum yapın