700.000′ e yakın mp3 burada, ister dinle iste indir

İnternete bilgisayar kullanıcılarını mutlu edecek ve herkesin büyük bir işine yarayacak yepyeni bir dönem kapılarını biz kullanıcılara aralamaya başladı.

Şu son zamanlarda online depolama kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi gördü ve işte bu ilginin farkına varan bir firmada geç kalmadan online mp3 müzik arşivi kategorisinde, NuttyMP3 adında bir web siteyi yayına soktu.

NuttyMP3, internette mp3 depolama arşivi yani kısaca en çok dineldiğiniz ve gittiğiniz her yer de dinleyebileceğiniz müziklerin listesini oluşturun ve sonrasında bu listeyi NuttyMP3’ün arşivine yükleyen böylelikle yanınızda götürmek istediğiniz müzikleri internetin olduğu her noktada dinleyebilirsiniz.

Sadece depoladığınız müzikleri değil sitenin arama motoru ile siteye yüklenen tüm müzikleri alfabetik sırasıyla bulup dinleyebilirsiniz.

Sizlerde müzik arşivinize NuttyMP3’de depolamak isterseniz NuttyMP3 sitesine ulaşabilirsiniz.

Yorum yapın

700.000′ e yakın mp3 burada, ister dinle iste indir” üzerine 17 yorum

  1. siz bu işi bilmiyorsunuz güzel bir şey yapmak istiyorsanız herkesin anlayacağı ve herkesin şarkı yüklemesi için bir kolaylık yaparsınız işte o zaman sevilirsinizz ok muu kardeşş

  2. Evet son derece doğru kaç kere denedik olmuyor nasıl is bu anlamadım


    Via MebApp.com

  3. ööööööööfffffffff bı sıte actık dıye hava mı atıyonuz ısınızı adam gıbı yapın burdan muzıkte dınlenmıyo ve ındırılmıyo kac kere denedim yaaaaaaaa