iPhone joystick/joypad olarak nasıl kullanılır?

Teknolojini hızına yetişemediğimiz şu son zamanlarda cep telefonları da teknolojinin liderli olmaya başlıyor. Ve işte iphone’nun son yeniliği.

Apple’ın eşsiz mobil cihazı iPhone piyasaya çıktı ve tüm mobil cihaz üreticileri ona rakip değil de sadece ona benzer cihazlar çıkarmaya başladı.  Tüm yazılımcılar iPhone ile birlikte yepyeni mobil yazılımlar üretmeye başladı. Yani kısacası iPhone hayatımıza girdi ve yaptığı birçok yeniliklerle de mobil cihaz dünyasını kasıp kavurdu.

İphone’un bu seferki yeniliği diğer yeniliklerine ve uygulamalarına hiç benzemiyor. İphone’ın bu yenili ile artık mobil cihazınızı Joystick olarak kullanabilirsiniz.

Ne iphone ve Joystick mi?
Evet, her şeyi yapabilen bu mükemmel cihazı artık Joystick olarakta kullanılabilecek. Yazılımcıların ilk olarak efsane oyun super mario’yu yönetmek için kurdukları yazılım sayesinde iPhone ile uzaktan super mario vb oyunları oynayabileceğiz.

Yani artık iphone sayesinde Joystick vb araç,  gereçlerden de kurtuluyoruz. Eğer sizlerde iphone Joystick uygulamasını indirmek istiyorsanız iphone joystick indirebilirsiniz.

Yorum yapın