Videodan resim çekme, görüntü alma

Bir videodan ekran görüntüsü almak mı istiyorsunuz? Sonra videodan çektiğiniz bu resmi düzenlemek, yazdırılabilir hale getirmek veya pdf dosyası yapmak? Normalde bu işleri yapmak için bir programa ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak Vidinotes websitesi ile online olarak da bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

İlk olarak Vidinotes websitesine gidiyoruz.

Sonrasında browse butonuna basıp FLV uzantılı dosyayı seçiyoruz ve gönderiyoruz. Gönderebileceğimiz maksimum dosya boyutu 25 MB. YouTube’dan veya diğer video sitelerinden indirdiğiniz FLV uzantılı video dosyalarını gönderip, resmini çekebilirsiniz.

Sonrasında maksimum 30 adet olmak üzere resim çekmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca başlık ve açıklama da ekleyebilirsiniz istediğiniz şekilde.

İsterseniz bu resimleri PDF uzantısına da çevirebilirsiniz.

Yorum yapın

Videodan resim çekme, görüntü alma” üzerine 2 yorum

  1. ya ben internetteki bir videodan bir kare almak istiyorum onu nasıl yapacağım anlatabilir misiniz lütfen(bende movie makker yok!)

  2. videodan resim görüntü almak için program aramanıza gerek yok WİNDOWS Movie maker zaten bilgisayarınızda mevcut movie makkeri acın video al tıllatın videonuzu alın yüklensin zaten kare kare ckacaktır herhangi bir kareyi birkere tıklayıp sağtaraftaki görüntü penceresinde olacak tıkladığınız kare ve görüntü penceresinin altında fotoğraf imleci var fotoğraf makinesi resmi ona tıkladığınızda sol tarafta pencere açılacak kaydet diyin istediğiniz resim belgelerim deki resimlerim e kaydolacaktır. kolay gelsin izmit ten irfan bostan