Ücretsiz Sertifika Programı

6 Ay İçinde 16,500 Kişinin Katıldığı Tamamen Ücretsiz Bir Sosyal Sorumluluk Projesi

2010 ve 2011 yılları için hedefi en az 4,000 Teknik Elemanı Sertifikalandırmak olan Çizgi-Tagem, Meslek Liseleri ve Meslek Yüksek Okullarına TAGEM sunucularında tüm eğitim yönetim sistemi (LMS) olanaklarından faydalanabilecekleri kendi özel sınıflarını sağlamak ve öğretmenlere kendi sınıflarına videolu, sesli ve öğrencileri ile kendi ekranlarını paylaşabilecekleri senkron ders anlatma imkanı sunuyor.

Şu anda öğretmenlere ait 130 sanal sınıfta toplam 3,700 öğrenci var. Toplam 16,500 öğrenci 200,000’e yakın dersi istediği yer ve zaman diliminde dinlediler ve seyrettiler. 400’e yakın katılımcı ise programları bitirdi ve sertifikalandı.

IT Essentials, Networking, Sayısal Sistemler ve Bilgisayar Mimarisi dersler tüm meslek okulu ve meslek yüksek okullarında biliniyor.

Siz de Ücretsiz Sertifika Programına Katılın, Başarılı Olun ve Bilişimin Prens ve Prensesleri Arasında Yerinizi Alın!

bilisimin-prensleri

Çizgi TAGEM‘den A+ Bilgisayar Teknik Eleman Eğitim Programında En Başarılı 20 Kişiye Ücretsiz Uluslararası Sertifika Hakkı!

Siz de Ücretsiz "A+ Bilgisayar Teknik Eleman Eğitimi" Sertifika Programında Başarılı Olun Uluslararası CompTIA A+ Sınavlarına Ücretsiz Girme Hakkı Kazanın!

comptia

Çizgi TAGEM A+ Bilgisayar Teknik eleman Eğitimi programında en fazla başarı sağlayan 20 kişiye (90+ Puan) uluslararası geçerli sertifika sınavı CompTIA A+ Türkçe Sınavlarına ücretsiz girme hakkı sağlanmıştır.

Sertifika alabilmek için girilmesi gereken 2 sınav vardır ve bu her iki sınavın da ücretleri 150.- TL /sınav şeklindedir.

Yorum yapın

Ücretsiz Sertifika Programı” üzerine 3 yorum

  1. KURSUNUZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM. İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDİYORUM.BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

  2. neymis sadece internet explorer ile calisirmis benim gozum pek tutmadi bu isi…