VINN Turkcell Vınn fiyatı vınn kampanya

Internete nasıl bağlanıyorsunuz? ADSL? VDSL? Kablo? Metro Ethernet? Internet’e bağlanmak için bir çok alternatif yöntem var ama ezici bir çoğunluk adsl kullanıyor. Peki hareketli olduğumuz zaman ne yapacağız? Internet kafeler bence çok güvenli değil, çünkü şifreleriniz çalınabilir. Peki ya gittiğimiz yerde bir wireless bağlantı bulsak? Bence bu da güvensiz, şifrelerimizi bir kaptırırsak sonra çok üzülürüz. Peki ne yapmalıyız?

Eğer bütçeniz varsa tabiki bir mobil modem ve internet paketi satın almalıyız. Böylece %100 olmasa da diğer yöntemlere göre daha fazla güven altında olabiliriz. Avea ve Vodafone’ da  interneti yanımızda taşıyabilmemiz için ürünler çıkardı ancak biz bu yazımızda Turkcell VINN dan ve VInn fiyatından internet hızından VInn performansından ve birazda Turkcell den bahsedeceğiz.

 

Vinn3GModemE176

Öncelikle Vınn nedir kısaca bundan bahsetmeye çalışacağım. Hani cep telefonumuzu yanımızda taşırız da kablosuz olarak istediğimiz yerden sevdiklerimizle konuşuruz ya, işte vınn da istediğimiz yerden internete kolayca bağlanabilmemizi sağlayan alet, modem. Bu modemin boyutu usb memory kadar, hani şu 4gb, 8gb gibi parmak boyutunda usb belleklerimiz var ya işte vınn da onlara çok benziyor. Vınn modeminin içine bir adet sim kart takarak modemin sim kart üzerinden internete çıkmasını sağlıyoruz.

İşlem gerçekten çok basit. Vınn modemde yer alan sim kart yuvasını aç. Sim i yerleştir sonra vınn ı bilgisayara tak ve bekle. Sonrasında Turkcell Connect isimli yazılımın kurulumu başlayacak. İleri ileri diyerek kuruluma devam et ve en sonunda Son de bitir. İşte, masaüstünde Turkcell Connect kısayolu oluştu bile.

Şimdi internete bağlanmak için yapman gereken tek şey kısayola tıklayıp programı açmak ve bağlan düğmesine basmak. Ta taaa, internete bağlandın.Turkcekk Vınn ile evde, okulda, işte, parkta, arabada, tatilde nerede istersen internete bağlabilirsin. Üstelik 3G hızında. Yani evinde kullandığın adsl’ den belki daha hızlı belki de ona çok yakın hızda. Daha ne olsun?

Peki Turkcell VINN ne kadar? yani cebimizden ne çıkacak?

vinn-turkcell

Evet, güncel fiyatlar bunlar. Vınn paketleti 29 lira 69 lira arasında. Benim Vınn Turkcell ile ilgili yazacaklarım bu kadar, eğer ayrıntılı bilgi isterseniz Vınn Turkcell bağlantısından daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Yorum yapın

VINN Turkcell Vınn fiyatı vınn kampanya” üzerine 14 yorum

  1. EVET ARAKADAŞLAR MESAJLARINIZI OKUDUM, VE AYNEN ONAYLIYORUM,TURKCELL’İN SOYGUNCU OLDUĞUNU KİMİNİZ BİLİR,KİMİNİZ KEŞFEDEREK ÖĞRENİR,KİMİNİZİNDE BUNDAN HABERİ BİLE YOKTUR, TURKCELL İYİ BİR ALTYAPI VE İYİ KALİTESİ VE POPÜLARITESİ İÇİN TURK CEZA KANUNU TARAFINDA SUÇ ÇERÇEVESİNE ALINMAMIŞTIR,GELELİM VINN MODEM KOTA OLAYINA, VINN MODEMLE 3G BANTTA GÜNLÜK 3 SAATTE BİR 560MB , GSM EDGE 2G BANTTA İSE GÜNLÜK 3 SAATTE BİR 290 MB KOTA BOŞA HARCAMAKTADIR, BUNUN NEDENİ TURKCELL’İN ŞU HİZMETİDİR,
    İNTERNETTE GEZİNTİNDİNİZ 3 SAAT DİYELİM BUNUN TUTARI 100 MB (3G BANTTA) İŞTE KULLANICILAR NETTE DAHA HIZLI GEZİNSİNLER DİYE VINN MODEM VERİ TRAFİĞİNİ 2x-1 HIZDA EŞİTLİYOR, YANİ GELEN VERİ 100MB GİDEN VERİ 0MB DAN VERİ EŞİTLEME İLE OTOMATİL OLARAK GELEN VERİ 100MB VE GİDEN VERİ DE 200 MB OLUYOR, (TABİ BUNUN BÖYLE OLMA NEDENİ SN’DE 265 Kbit DAHA HIZLI OLMA İSTEĞİDİR) İŞTE BU YÜZDEN AYDA YAKLAŞIK 1-2 GB KOTA VERİ EŞİTLEMESİ YÖNÜNDEN BOŞA GİDİYOR!! , arkadaslar anlatacaklarım bu kadar, önerim modeminize aylık sınırsız cepnet ( 7.99 TL ) ye alınmıs bir vodafone hat yerlestirmeniz, 100 MB dan sonra sn de 192 Kpbs ye düsüyo ama yine de web e girip surf, ve online oyunlarda kullanabilirsiniz .)
    NOT: vodafone kartın sadece download yapması biraz geçtir (2 saatte 210 MB) download eder, esen kalın, Mehmet AK…

  2. yaa ben kotayı asmıyorum ama her ay bana 150den aşagı fatura gelmıyo bu nasıl iş ..?

  3. Bende Yana Yana ttneti kapatıp vınn a geçmeyi düşünüyordum.Bir kişi bile olumlu bir şey yazmamış, bana müşteri temsilcisi limit aşımı yok 4 gb dolduğunda otomatik olarak kapanacak taki bir sonraki faturayı ödedikten sonraya kadar diye söyledi.
    Şimdi sizlerin yazdıklarından korktum Boş boş eve internete hemde bağlı bulunduğu telefon hattına konuşmadığım halde bile vergi geldiğinden dolayı kapatmayı düşünüyordum, pahalı ama işimizi görüyor ttnet o zaman devam bakalım………..

  4. Turkcell Hakkında Haksız Kazanç Sağladığından,Yüce Türk Adaletinin Cumhuriyet Baş Savcılığına Suç Duyurusunda Bulunacağım-Bulunmalıyız.Hani Bir Söz Vardır Köpeksiz Köy Bulmuşlar Deyneksiz Geziyorlar.ARTIK YETER TÜRK HALKINI SÖMÜRDÜĞÜNÜZ !!! SİZE HESAP SORULACAK… VE GEÇMİŞE YÖNELİK TÜM HAKSIZ KAZANÇLARI İADE ETMEK ZORUNDA KALACAĞINIZI HESAPLAMIYORSUNUZ !!! SİZLERE HATIRLATIYORUM.siz kendinizi akıllı TÜRK HALKINI ENAYİ YERİNE KOYARAK,BÜTÇELERİNİ GASP EDİYORSUNUZ.EVET ÇOK YAKINDIR HESAP VAKTİ.İmza Atıldı İş Bitti Sanmayınız,Şeffaf Olunuz.SİZİN FİRMANIZIN YIKILMASI KADAR TÜRK HALKINI BAŞKA BİR ŞEY MUTLU ETMEZ.SÖMÜRGECİ ZİHNİYETTEN BAŞKA NEDİR YAPTIĞINIZ.ELİMDE BELGELER VAR VE YERİNE ULAŞACAK.

  5. hiç memnun değilim kapanıp duruyo çekmıyo pişmanım keşke almasaydım

  6. bende aldım aylık 39 yerine 49 ödüyorun fiyatlatrı biraz düşürseler keşke bide 4gb hiç bişe girmesen bile kota gidiyor birde 1sene dolmadan kapatamıyoz nebiçim iş kardeş keşke almaz olaydık.

  7. MRB ARKADAŞLAR BENİM 12 AY 59 TL 4 GB İNTERNETE TURKCELLE ABONE OLDUM ÇOĞUNLUKLA 59 TL Yİ ÇOK GEÇTİ NEYSE SÜRESİSNİN BİTMESİNİ SABRSIZLIKLA BEKLEDİM SÜRESİ BİTMESİNE 1 AY KALA BAYİSİNE SORDUM İPTAL ETTİRMEM GEREKİYOMU DİYE SÜRESİ BİTİNCE YENİ TARİFE ALABİLİRSİN ESKİ TARİFEN KAPANIR DEDİLER BİZ BUNA İNANDIK SÜRESİ BİTTİ CİHAZIN BAĞLANTISI KESİLDİ İİ HER ŞEY GÜZEL BİRDE BAKTIM 97 TL FATURA GELDİ HEMEN MÜŞ TEMS ARADIM FATURADA KULANIM 0 DİYOR AYRICA EKRANDA BAĞLANTI KESİK UYARISI VERİYOR DEDİM ÖNCEKİ ABONELĞİNİ İPTAL ETTİRMEN GEREKİYODU DEDİLER BİRDE 4 GB TARİFEYİ 6 GB LİK YENİ Bİ TARİFEYE YÜKSELTMİŞLER 59 OLMUŞ 97 BİR HAFTA ARADIM SONUNDA PES ETTİM LANET OLSUN DEDİM KULLANMADIĞIM HALDE 97 FATURA GELDİ HARAM OLSUNN O YÖNETİCİLERİNİN CANINDAN ÇIKSIN…

  8. abartmayın arkadaslar ben de nette arastırdım ve o kadar çok olumsuz haber gördüm ki insan almak istemiyor. mecbur kalarak aldım hiç de pişman değilim. sabahtan akşama kadar kullandım 1 ay da 2 gb geçmedi.

  9. türkcelli olmak basa bela.Faturalar la haksiz kazanc sagliyorlar. Kullanmadim WINN icin aylardir anormal faturalar ödüyorum. Herkes dikkat etsin ,.Bizi soyuyorlar

  10. yuh bir günde 600 mb kota yaa bu nasıl iş ya int almak o zaman başa bela işimiz var yaa…

  11. ya ben bu kadr berbat bısı gormdm.. dun aldm ama cok ama cok pısmanmm.. sadce feysbk we msn yapmama ragmen 600 mb kota harcams.. e bole gıdersen ay osnnda 200 lıra fatura gelrr.. aklı olan adam vınn almaz.. alcaksada sınrsz warsa sınrsz alsnnn..