adsl kampanyaları kızıştı

Aynı fiyata iki katı hız. Kulağa hoş geliyor. Aslında yarı fiyatına 2 katı hız verseler daha iyi olacak ama öyle babayiğit şimdilik yok, sanırım bu gidişle de olmayacak. adsl internet kampanyaları bu günlerde kızıştı. Bir yandan ttnet adsl diğer yandan biri adsl kampanya yapıyor. Kampanya kervanına doping adsl de katıldı ve ilgi çekici bir teklif sunuyorlar.

Slogan ise şu: “2 katı hız, aynı fiyata”. Doping Adsl kendilerinin daha iyi olduğunu şu cümlelerle savunuyor:  Doping’le seni kimsenin tutamayacağını hissediyorsun değil mi?
Fiyatlar ve bağlantılar ortada; Doping diğerleri gibi değildir, kendi gelişmiş altyapısını kullanır. İşte aynı fiyata 2 kat hızlı bağlantının sırrı da budur. Yani burada gerçek bir yenilik var. Doping’li internete sen de hoş geldin!

Aşağıdaki listeden de görülebileceği gibi 1GB internet 12 ay boyunca 9.99Tl.

adsl-kampanya-savaslari

Ayrıntılı bilgi için lütfen doping.com.tr adresini ziyaret edin.

Yorum yapın

adsl kampanyaları kızıştı” üzerine 3 yorum

  1. alt yapı yeterli olmadıgı sürece istedigleri kadar hızlı yapsınlar 16 mb kullananların çogunlugu nette kopmalar yaşıyor bu yüzdende hızı düşürüyorlar özelliklede bugunlerde internet çok kötü durumda….

  2. hepsi saçmalık biri öbürkünün aynı sınırsız diyorlar sınırlı sınırlı olmasada hızı düşürüyorla ne anladım bu işten al birini vur ötekine bu gidişata bir durdiycek bir yetkili yokmu acaba

  3. Ben bu kota olayını ilk çıktığında olumlu karşılasam da internet hızının artmasıyla birlikte saçma bulmaya başladım. Bana veriyor 4Gb kota hızımı da veriyor 8 Mb iyi de güzel kardeşim istersen ver bana 1 Gb hız benim 4Gb lık kotamla neyi indireceğim ne kadar indireceğim bence tamamen pazarlama tuzağı göstermelik bir durum bilmem ne kadar hız iyi de kota varken ben ne yapayım hızı :)) değil mi?