Windows 7 ve Vistayı Onarma Programı FixWin Utility

FixWin programı Windows 7 ve Vistada oluşan problemleri çözmek için tasarlanmış,ücretsiz ve taşınabilir yani portable bir programdır. Geri dönüşüm kutunuzda sorunlar mı başladı? Yoksa internet explorerınızda sağ tuş çalışmıyor mu? Belki de windows media centerınızda sorunlar vardır, sürekli karşınıza çıkan uyarılardan, errorlerden, hatalardan bıkmış da olabilirsiniz. En kötülerinden biri kayıt defteriniz regedit programınıza erişim engellenmiştir, o zaman bu program tam size göre. Bu saydıklarımız ve daha fazlasını ( tam 50 adet sorun çözebiliyor) çözen bu programı ücretsiz indirip kullanabilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

1. İlk olarak FixWin programını  indirip kuruyoruz.

2. System File Checker Utility uygulamasını açıyoruz, bu uygulama bilgisayarınızdaki eksik dosyaları tarar ve bulduğu eksiklikleri tamamlar. Bu uygulama 5-10 dakika sürse de beklemelisiniz. Eğer sorarsa bilgisayarı yeniden başlatın.

3. Bu işlemden sonra System Restore Point uygulamasını çalıştırıyoruz ve bir sistem geri yükleme noktası oluşturuyoruz. Doğabilecek aksaklıklarda bu noktaya dönebilirsiniz.

4. Bu işlemden sonra önce sol menüden sorununuzun ana başlığını seçip sağdan da sorununuzu bulup fix’e basın. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. Sorun olduğunda oluşturduğunuz geri dönüşüm noktasına dönebilirsiniz.

Yorum yapın

Windows 7 ve Vistayı Onarma Programı FixWin Utility” üzerine bir yorum

  1. şimdi “system scan has begun.this procces will take sometime ” dio ve ben bekliyorum ama hiç bişe olmuyo nedense