NTFS Undelete Programı

Artık istemeyerek sildiğiniz dosyaları ya da sildikten sonra tekrar ihtiyacınız olan dosyalarınız için üzülmenize gerek yok. NTFS geri yükleme programı ile dosyalarınızı artık istediğiniz zaman geri getirebilirsiniz. Çünkü bilgisayar üzerinde dosyalar silindiği zaman tamamen yok olmazlar. Fiziksel olarak silinseler bile geri dönüştürülme imkânı vardır. Bu programda işte bu dosyaları bulup çıkarmaya yarıyor.

NTFS geri yükleme programı açık kaynaklı bir yazılımdır. Bilgisayardan silinen dosyaları bularak geri yükleme imkânı tanıyan bu program direk sabit disk üzerindeki dosyaları kurtarır.

Programı kullanırken göz önünde bulundurmamız geren bazı şeyle var. Bunlardan biri kurtarılacak dosyaları aradığımız ortamın yazılabilir ve silinebilir bir ortam olması lazım. Diğeri ise dosya aratması yapılırken doğru anahtar kelimeleri ve doğru yönergeleri kullanmalıyız.

Çok kolay ve anlaşılır bir ara yüze sahip bu program tamamen ücretsiz bir şekilde bilgisayar kullanıcılarına sunuluyor. Resimden, videodan her türlü dokümana kadar her şeyi bulan bu programı NTFS Undelete indirip bilgisayarınıza kurabilir ve silinen dosyalarınızı yeniden bulabilirsiniz. fakat araştırma yapılacak sabit diskinizin silinen dosya sonrasında bir biçimlendirmeye tabii tutulmaması gerekiyor.

Yorum yapın

NTFS Undelete Programı” üzerine bir yorum

  1. 100 GB film arşivim silinmişti, bu program sayesinde kurtardım. Win7 de de çalışıyor, çok teşekkürler….