Windows 7 İçin 5 Masaüstü Aracı

Windows 7nin kullanıcılarına sunduğu imkanlardan biride kullanım kolaylığı ve erişim kolaylığı sağlamak. Aşağıdaki ise en çok girilen sitelere kısa yoldan girmeniz için masaüstü araçlarını tanıtacağız.

1. Twitter:Twitter üyeleri için hazırlanmış bu masaüstü aracıyla hesabınızdaki olayları yazıları anında görebilir ve işlem yapabilirsiniz. Twitter kullanıcıların beğeniyle kullanacakları bu program sayesinde masaüstünden hesaplarını kolaylıkla takip edebilecekler.

2. Facebook: Fb Explorer programı facebook kullanıcıları için yapılmış kullanışlı bir masaüstü aracı. Paylaşımları gelen mesajları anında alabileceğiniz bu araç ile facebook u kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

3. Quick Launch: Hızlı Başlat bilgisayarda bulunan araçları kullanmanız için yapılmış bir masaüstü aracıdır. Bilgisayar kullanırken ihtiyaç duyulan hemen her türlü aracı üzerinde bulunduran bu araçla bilgisayar kullanmak daha da kolaylaşacak

4. Gmail Reader: bir diğer masaüstü aracı olan gmail okuyucu ile gmail hesabınıza gelen mailleri periyodik olarak takip edebilir ve okuyabilirsiniz. Sizin tanımlayacağınız süreç içinde otomatik olarak maillerinizi okuyan bu araç aynı zamanda son 20 mail gösterme gibi özellikleri de var.

5. Control System: Bu sistem bilgisayarınızı kapatma, yeniden başlatma, uyku modu gibi özellikleri barındırıyor

Yorum yapın