Windows için 9 Bedava Uzak Masaüstü Yazılımı

Bilgisayarlar arasında destek amaçlı bağlantı sağlayan bu birbirinden güzel ve ücretsiz programlar sayesinde bilgisayar kullanımında yaşadığınız sorunları çevrimiçi bir şekilde destek alarak halledebilirsiniz. İstediğiniz programı indirin ve karşılıklı iki bilgisayar arasına kurun.

1. Team Viewer: Bir bilgisayardan başka bir bilgisayara girip masaüstünde istediğiniz gibi değişikli yapmaya yarayan bu program uzaktan destek vermenize veya almanıza yardımcı olur.

2. CrossLoop: farklı bi bilgisayardan bilgisayar içine girip işlem yapmaya imkan veren bir başka program CrossLoop çevrimiçi destek vermek için alanında başarılı programlardan biri.

3. LogMeIn: LogMeIn ücretsiz bir şekilde çevrimiçi durumdayken farklı bir bilgisayarı yönetmeye yarayan bir program.

4. Mikogo: Uzak masaüstü yazılımından fazlası veren bu programla internet üzerinden bilgisayara bağlanabilir, konferans ve toplantılar düzenleyebilirsiniz. Ticari bir program olan mikogo aynı zamanda ücretsiz olmasıyla alanında göze çarpıyor

5. ShowMyPC: ShowMyPC bilgisayarlar arasında işbirliği için ücretsiz araçlar sağlar. Bağlantı kurulan bilgisayarlar arasında her turlu destek hizmeti vermek için ideal bir programdır.

6. YuuGuu: Bu program hem Windows işletim sisteminde hem de Mac OSX işletim sisteminde kullanılabilecek bir uzak masaüstü yazlım programıdır.

7. UltraVNC: Uzak masaüstü desteği için hemen her gerekli işlemi yapan bu program aynı zamanda karşı bilgisayarı yönetmeniz için klavye ve mouse kullanma imkânı da sağlamakta. İnternet üzerinden diğer bilgisayarın direk masaüstüne bağlanan mükemmel bir program

8. TightVNC: hem kişisel kullanıma hem de ticari kullanıma imkan veren bu program sanki çevrimiçi bağlandığımız bilgisayarın önünde oturuyormuş gibi kullanmamıza olanak veriyor.

9. EchoVNC: içerisinde yönetici ve izleyici gibi seçeneklerin bulunduğu bu program sayesinde Bilgisayar arası bağlantıyı güvenli bir şekilde yapılıyor.

Yorum yapın