Blogcular için Çok Faydalı Facebook Uygulamaları

Facebook dünya üzerinde en çok üyesi olan sosyal arkadaşlık platformu olarak blogcuları şaşırtıyor. Dünyanın en meşgul sitelerinin başında gele Facebook sağladığı trafik olanağı sayesinde web tasarımcılarını şaşkınlığa uğratıyor. Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan bu sistemin her gün hemen her bireyin onlarca mb’lık paylaşımlarını sorunsuz bir şekilde kaldırması gerçekten hayran olunacak bir sistem. Google ile birlikte dünyanın en çok ziyaret edilen sitesinden de böyle bir performans beklememek haksızlık olurdu açıkçası.

Sosyal bir platform olan Facebook kullanıcılarına kendi arkadaşlarını bulma ve yeni arkadaş ekleme olanağı sağlıyor. Eklenen arkadaş listesinde yapılan paylaşımları durumları takip edebileceğimiz bu platformda kendimizle ilgili durumları paylaşımları da kişi listenizin görmesini sağlayabilirsiniz. Mail alma imkânı da veren bu sistem kullanıcılarına boş vakitlerini değerlendirme alternatifi sunmakta. Birçok üyenin eğlence ve bos vakit geçirmek için kullandığı bu sistemi ise blogcular daha çok kendilerine trafik yaratmak için kullanıyorlar.

Bazı tasarımcılar ise kullanıcılar için awesome uygulamalar yapmak için çalışıyor. Bazı kişiler ise bunların pazarda nasıl daha etkili bir şekilde ulanılabileceğini araştırmaya çalışmakla uğraşıyor. Bunlardan bazıları şunlar ;

Social RSS is an application from which you can add your blogs, twitter and RSS feeds to your Personal Profile and Business Pages.

Networked Blogs

Networked Blogs is a famous facebook app. You can easily import your blog feed to your profile or fan page. It works on both. You can read feeds of different blogs and rate them.

Twitter

Twitter is a nifty Facebook app.  You can move or sync your Twitter Tweets directly into Facebook as a status with the help of this app.

Yakket

Yakket is an application that allows you to sync your Twitter tweets with your Facebook status.

Social Tweet (formerly Social Twitter)

Social Tweet is another nifty application for Twitter lovers.

Promotions For Fan Pages

Promotions for Fan Pages is a Facebook verified application for companies & agencies to run branded interactive promotions on Facebook Fan Pages.

Friendfeed Facebook application

Friendfeed is an app for Friendfeed lovers.

Facebook  Notes Application

Notes is a useful app for share your notes with your friends.

Yorum yapın