PS3 Move (PS3 Wand)

Uzun bir süredir Sony PS3 ve Nintendo Wii arasında kararsız kalmıştım. PS3 grafikleri ile Wii ise etkileşimli joystick’ i ile beni cezbediyordu. Özellikle Black Wii çıktıktan sonra Wii’ ye olan sempatim daha da artmıştı ki Sony’ nin harekete duyarlı kumandasını duydum. Youtube’ da paylaşılan Sony PS3 Move (Wand) videosunu izledikten sonra budur dedim.

sony-ps3-wand

Şimdi sabırsızlıkla bu ürünün (Sony PS3 Wand) (PS3 Move) Türkiye’ ye gelmesini bekliyorum. Wii sitili kumanda hep beklediğim bir şeydi. Artık günümüzde oyunlar daha fazla etkileşimli olmalı ve oyunu yaşamalıyız. Yani Wii de basketbol atarken kumandayı sanki basket topunu tutarmış gibi tutup zıplayıp topu atarcasına hareket ediyoruz. Bence eğlence budur. Şimdi gözümde canlandırıyorumda bundan bir kaç yıl sonra 3 boyutlu olarak dünyanın çeşitli bölgelerindeki oyuncularla basketbol, futbol, boks yada sizin aklınıza ne geliyorsa bunları etkileşimli olarak oynayabileceğiz.  Bu bizi hareketsizlikten de kurtaracaktır.

Bir tenis maçını 3 boyutlu televizyonumuzla ve harekete duyarlı kumandamızla dünyanın öbür ucundaki bir oyuncu ile oynamak çok eğlenceli olacak.

Sony PS3, kendine yakışan bir ürün çıkarıyor, tabiki çok daha iyileri çıkacak ama PS3 Move (Wand) benim özlemini çektiğim bir üründü ve kısa bir süre sonra gelecek. PS3 move ile hayat daha da eğlenceli bir hale gelecek.

PS3 move fiyatı için 100$ diyorlar. Türkiye’ de kaç lira olacağını çok merak ediyorum. Ayrıca PS3 Move, PS3 paketine dahil olarak da satışa çıkacak. Çok eğlenceli olacak. Siz ne dersiniz?

Yorum yapın