ingilizce öğrenmenin en kolay yolu

Günümüzde iletişim o kadar güçlendiki artık herkes kendince bir şeyler yazabiliyor ve bunu internet vasıtası ile herkesle paylaşabiliyor. Düşündüğümüzde üretilen bir çok malzeme/araç/gereç her neyse yabancı malı oluyor. Yani Made in Germany, Made in China, Made in USA gibi. Üretilen şey Çin’ de de üretilse bunun nasıl kullanılacağı, prespektüsü, kitabı, hikayesi filmi vb. hem üretilen ülkenin dilinde hemde İngilizce olarak hazırlanıyor.

Yani İngilizce dünyanın ortak dili. Artık bilgisayarımız, televizyonumuz, telefonumuz ne kadar zorunluluksa İngilizce’ de o kadar zorunluluk. Yani İngilizce’ yi öğrenmemiz şart.

İngilizce eğitimi için biraz araştırsanız binlerce kaynak bulacaksınız. Kimi bedava kimi ise 1000’ lerce lira. Peki bu kadar karmaşanın içinde hangisini takip etmelisiniz? İşte ben bu sorunun cevabını aradım aradım aradım ve sonrasında ilker hoca ile tanıştım. Daha doğrusu kendisini hiç görmedim ama derslerini dinlemeye başladıktan sonra sanki uzun yıllardan beri tanıdığım bir yakınım, öğretmenim, arkadaşım gibi hissettim. Bunun en büyük sebebi tarafından hazırlanmış ingilizce setlerini dinlemem oldu. Bu ingilizce eğitim seti amatörce hazırlanmasına karşılık çok profesyonel bir içerik sunuyor ve sanki etkileşimli çalışıyor. Örneğin bir kursa gidersiniz ve anlamadığınız yeri hocanıza sorarsınız, işte bu noktada İlker Hoca’ mın ingilizce seti size gerçekten yetiyor. Çünkü İlker hoca sanki sizin soracağınız soruyu anlıyor ve konu anlatımının içinde bunun neden böyle olduğunu anlatıyor. Konuyu anlamadınız mı ? Sorun değil, başa sarın İlker Hoca o konuyu tekrar anlatsın size.

İlker Hoca’ nın hazırladığı bu seti İngilizce öğrenmek isteyen veya İngilizcesini geliştirmek isteyen arkadaşlara tavsiye ediyorum.

Gerçekten de dersler hiç bilmeyen birinin oturup video dersler ve interaktif alıştırmalar ile evinden öğrenebileceği şekilde tasarlanmış… Ben bir süredir bu seti kullanıyorum ve ilk günden beri çok faydalı olduğunu, ister istemez İngilizce’ de daha önceden anlamadığım konuları anladığımı görmekteyim.

İlker Hoca tüm setlerin tamamı için bir kampanya yapmış ve tüm setleri çok uygun bir fiyattan satıyor. Bu seti satın aldıktan sonra daha ilk günden bu setin çok daha fazla edeceğini sizde göreceksiniz.

http://www.ilkerhoca.org adresinden ayrıntılı bilgi alabilir ve demoları indirip inceleyebilirsiniz..

Yorum yapın