Windows 7’de programları yönetici modunda çalıştırma

Windows 7 kullanıyorsanız bazı programları düzgün çalıştırmak için yönetici modunu kullanmanız gerekebilir. Windows 7’de programları yönetici modunda çalıştırmak için normalde yapmanız gereken şey sağ tıklayıp yönetici modunda çalıştır seçeneğine tıklamak. Fakat bu programı sürekli kullanıyorsanız her defasında bunu yapmak sıkıcı olacaktır.

Programların her zaman yönetici modunda açılması için yapmanız gereken şey ilk olarak programın kısayoluna sağ tıklayıp özellikler demek.

Sonrasında gelişmiş butonuna tıklayın.

Son olarak da yönetici olarak çalıştır seçeneğini işaretleyip değişiklikleri onaylayın.

Artık bu program yönetici modunda çalışacak.

Yorum yapın

Windows 7’de programları yönetici modunda çalıştırma” üzerine 6 yorum

  1. Kardeşim bnm bir sorunum var yönetici olarak açmadığım dosyalara 1 tuşa basıyorum sanki basılı kalıyor gibi 5 – 10 saniye boyunca yazmaya devam ediyor yönetici olarak açtığımda bu sorun kalkıyor fakat bazı programlarda yönetici olarak çalıştıramıyorum bir yardım edin takılma işine

  2. Cihan Aksu :Çok teşekkür ederim, sayenizde her seferinde aynı şeyi yapıp yönetici olarak çalıştır demekten kurtuldum. Win 7 harika bu arada.)

  3. yha bn yönetici çalıştır diyorum ama yönetici olarak açmıyor direk programı açıyor

  4. bunları yapmak içinde yönetici olmak gerekiyor başlangıçta nasıl yönetici olarak açabiliriz bunları açıklayın biliyorsanız

  5. Çok teşekkür ederim, sayenizde her seferinde aynı şeyi yapıp yönetici olarak çalıştır demekten kurtuldum. Win 7 harika bu arada.)