Bedava Trend Micro Internet Security 2010 Lisansı 1 Yıllık

Eski adı PC-Cillin olan antivirüs yeni adı Trend Micro olarak değişmişti. Antivirüs testlerinde öne çıkan bir performans sergileyen Trend Micro 2010 antivirüsleri içinde hız olarak kendini gerçekte belli ediyor.

Trend Micro Internet Security 2010 tam bir güvenlik yazılımı. İçinde güvenlik adına bir çok yazılım bulunuyor. Zaten bu nedenle ismi Internet Security. Trend Micro Internet Security içinde bulunan özellikler:

  • Antivirus
  • Antispyware
  • Firewall (güvenlik duvarı)
  • Windows’u yetkisiz değişiklere karşı koruma
  • İnternet koruması
  • Spam koruması
  • Yetişkin kontrolleri
  • Data hırsızlığı koruması

Normalde ücret karşılığında edinebileceğiniz güvenlik yazılımı Trend Micro Internet Security 2010 şimdilerde sanırım bir ‘kampanya’ nedeniyle kullanıcılara bir yıllık lisans ile birlikte ücretsiz sunuluyor. Eğer Trend Micro Internet Security güvenlik yazılmını satın almak isterseniz 20$’a 3 bilgisayar lisanslandırabiliyorsunuz. (Ev içinde) Neyse bu kadar yeter gelelim indirme bağlantısına.

Not: Antivirüsü indirmek için sağ tarafta bulunan Mac veya PC seçeneklerinden birine tıklayın.

Trend Micro Internet Security 2010 bedava indir

Yorum yapın

Bedava Trend Micro Internet Security 2010 Lisansı 1 Yıllık” üzerine 3 yorum

  1. bilgi için teşekkürler. ben yanılmışım özür dilerim. kurulumu yaptım . fakat Mcafee kullanıyordum sildim bunu yükledim fakat beklediğim gibi çıkmadı. pc yi kasmaya başladı . mcafee de böyle bir sorun yaşamıyordum. biraz daha test edeceğim. pek kullanışlı gelmedi .ayrıca Türkçe değil arkadaşlar. ama en azından 1 yıllık ücretsiz tek avantajı o galiba

  2. Nasıl yok? Bağlantı antivirüsün resmi sitesine gidiyor. Ve bu sitede şu ibare yer alıyor.
    “Or, Click on the right hand buttons to enjoy 12month free trial products for PC or Mac. ”
    Yani sağ taraftan 12 aylık ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz gibi bir şey diyor. Sağ taraftaki bir linke tıklayıp bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

  3. böyle birşey yok arkadaşlar… 1 yıllık lisans felan kampanya ben göremedim .