WordPress icin HIZLI Hosting

WordPress kullanıyorsanız sitenizin /blogunuzun yavaşlığından şikayet edebilirsiniz. Çünkü WordPress gerçekten çok fazla sql sorgusu içerir. Eğer blogunuz iyi bir hostingde barınmıyorsa büyük bir sorunla karşı karşıyasınız demektir.

Çünkü ziyaretçiler web sitenize ulaşmakta zorluk çekiyorsa web sitenizi ziyaret etmekten vazgeçebilir. Aslında hosting seçimi konusunda dikkat edilecek tek husus hosting sunucusunun hızı değildir. cpu kullanım oranı kısıtlaması, depolama alanı, bant genişliği, aylık trafik, kontrol panel vs. de hosting seçimi konusunda dikkate alınması gereken bileşenler.

Takip edenler bilir pdfdergi.com yayın hayatına ilk olarak Joomla ile hosting olarak ise BlueHost ile başladı. Joomla içerik yönetimi konusunda gerçekten başarılı bir CMS ancak bazı ihtiyaçlarımıza tam olarak cevap veremedi. WordPress’ in blog dünyasında yükselişi bizim de WordPress’ i tercih etmemize yol açtı. Joomla, hız açısından WordPress’ ten kesinlikle daha başarılı. Sistemimizi Joomla’ dan WordPress’ e taşıdık ancak hosting firmamızı değiştirmedik. Çünkü Bluehost verdikleri açısından gerçekten çok başarılı.

Bluehost’ un bir başka güzelliği ise CPanel kullanması. Açıkçası bir kaç farklı panel kullandım ancak bence Cpanel en iyisi. CPanel’ de herşey çok kolay.

Bluehost Hakkında

Bluehost 1 milyondan fazla domain barındırıyor. Bluehost’ un sunduğu bir çok özelliklik gerçekten mükemmel:

    Üyeliğinizi yeniledikçe her yıl ücretsiz domain
    Sınırsız Domain
    Sınırsız web alanı
    Sınırsız dosya transferi
    2,500 POP/Imap Email Hesabı
    SSH (Secure Shell), SSL, FTP, Stats CGI, Ruby (RoR), Perl, PHP,
    MySQL 2000/2002 Front Page Extensions
    24/7 Mükemmel destek

Bluehost burada yazdıklarımdan çok daha fazlasını sunuyor. Üstelik ayda 6.95 dolara.

Tüm bunların dışında tamamen sorunsuz. Hosting hizmetini al ve unut. Hostingle ilgili kafanda hiç bir soru kalmasın.

Bir başka iyi haber ise bu ayın başlarında geldi. Bluehost sunucularını güncelledi şimdi daha fazla hız sunuyor ve hala sınırsız bant genişliği! Bluehost’ un teknik ekiplerini gerçekten kutlamak gerek, gerçekten performans artışı hissedildi.

Gerçekten hızlı, sorunsuz bir hosting arıyorsanız ve kafam rahat olsun diyorsanız BLUEHOST diyorum.

Yorum yapın

WordPress icin HIZLI Hosting” üzerine 5 yorum

  1. merhaba arkadaslar bluehost tun ıyı bır host satıcısı oldugunu ogrendım benım sorum yurtdısına parayı transfer etmek :)? nasıl yapabılırım

  2. Umarım cevap verirsiniz. Bluehosta ben de baktım ve bir alan adı almak ve wordpress blogu kendilerinde yapıp, kendilerinde barındırmak çok kolay gibi görünüyor. Benim sorum şu olacak: Bluehost’da yapılan (simple script diye bir uygulama sayesinde) bir wordpress blogum var diyelim, bu bloga jw-layer yukleyebilirmiyim sizce?

  3. dreamhost için bir çok olumsuz yorum var, bunu google da aratıp bulabilirsin. Ben pek sıcak bakmadım açıkçası