Turkcell LG Chocolate BL20 kampanya

LG Chocolate serisinin yeni modeli BL20 şıklığı ile dikkat çeken bir telefon. Şıklığının yanına bir de görüntülü konuşma, 3G, 5MP kamera gibi özellikleri eklenince benzersiz bir telefon ortaya çıkıyor.

LG’nin BL20 modelinde bir telefonda olması gereken çoğu özellik bulunuyor. Yüksek internet hızı ve görüntülü konuşma için 3G, evde, işte, toplu yaşam alanlarında internete bağlanabilmek için Wi-Fi, kaliteli fotoğraflar çekmek için 5MP kamera… Fiyat/performans oranı yüksek bir telefon olan LG BL20 Chocolate modeli şimdi Turkcell ile Türkiye’de!

Turkcell LG BL20 modelini Türkiye’ye ilk getiren firma olarak kullanıcılara kontratlı ödeme seçenekleri sunuyor. Ödeme seçenekleri ise şöyle:

  • 24 ay boyunca ayda 49 TL (Sadece kurumsal)
  • 18 ay boyunca ayda 59 TL
  • 12 ay boyunca ayda 79 TL

LG BL20 Chocolate modelini eğer Turkcell kontratlı paketlerden biri ile alırsanız haftasonu bedava konuşma hakkına ve 250 MB internet paketine sahip olacaksınız.

Kampanya hakkında detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Yorum yapın

Turkcell LG Chocolate BL20 kampanya” üzerine bir yorum

  1. Turkcell de Microsoft politikasından gidiyor anlaşılan biz size hat satmıyoruz. Siz telefon alın biz telefon ile beraber hattı size verelim Bkz. Bilgisayar alın windows içinde…
    Bu arada güzel olmasına güzel kampanda gani gani ehh gerek bizede biraz mani mani 🙂