Türk Telekom Ücretsiz Konuşma Kampanyası

Türk Telekom, 14 Şubat 2010 tarihinde başlayan  7’den 7’ye Bedava Kampanyası ile ev telefonundan akşamdan sabaha bedava konuşturuyor. Kampanya 1 Mart 2010 tarihine kadar geçerli .

Türk Telekom, Bayram Kampanyası ile başladığı, yılbaşı ve yarı yıl kampanyaları ile sürdürdüğü bedava konuşma kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz Kurban Bayramı ve yılbaşında ikişer günle başlayan, yarı yıl kampanyası ile 1 hafta boyunca sunulan bedava dakikaların kullanım süresi, Türk Telekom müşterilerinin gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle “7’den 7’ye Bedava Kampanyası” ile iki haftaya çıkıyor.

Sevgililer Günü (14 Şubat 2010) itibariyle başlayacak ve 1 Mart 2010 tarihine kadar sürecek olan 7’den 7’ye Bedava Kampanyası’nda, Türk Telekom hattı olan herkese akşam 19.00’dan sabah 07.00’ye kadar yapılacak olan şehiriçi ve şehirlerarası yönündeki aramalar bedava olacak.

Tüm bireysel müşterilerin faydalanabilecekleri ve iki hafta boyunca devam edecek olan kampanya için herhangi bir başvuru ya da taahhüt gerekmiyor. Bu kampanyada 3 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanıyor.

Son bir haftasına girdiğimiz kampanyadan hala haberdar olmayan okurlarımız varsa son haftayı iyi değerlendirip sevdikleriyle  uzun uzun keyifli sohbetler etmelerini tavsiye ediyoruz.

Yorum yapın