Driver yedekleme programı Sürücü yedekleme programı

Bilgisayarınızda sürekli yeni sistemler mi deniyorsunuz? Her kurulumdan sonra driver işkencesinden bıktınız mı?

Öyleyse Driver Magician Lite Portable tam size göre.

Driver Magician Lite bilgisayarınızdaki tüm driverları bulup daha sonra tekrar kullanmak için yedekliyor. İhtiyacınız olduğunda da -örneğin bilgisayarınıza format attığınızda veya upgrade yaptığınızda- tekrar kurabiliyorsunuz.

Programın bazı özellikleri şöyle:
– Tek tıkla geri yükleme,
– Driver güncelleme,
– Driver kaldırma,
– Bilinmeyen aygıtları bulma,
– Belgelerim ve Registry kaydı yedekleme,
– Driverlar hakkında bilgi.

Programın kullanımı ise çok basit. Programı indirdikten sonra arşiv dosyasını bir klasöre açıyoruz ve Driver Magician Lite dosyasını çalıştırıyoruz. Karşımıza gelen pencerede bilgisayarımızdaki bütün driverların listesini göreceğiz. Siyah yazılı olanlar sisteminize entegre sürücüler. Yani bu sürücüleri yedeklemenize gerek yok.

Kırmızı yazılı sürücüler ise kurulumdan sonra yüklemeniz gerekenler. İstediğiniz sürücüleri seçip Start Backup butonuna bastıktan sonra yedekleme dosyasını kaydedeceğimiz yeri seçiyoruz. OK‘e bastığınızda seçtiğiniz dizinde driver yedeğiniz oluşuyor.

Driver Yedekleme Programı İndir

Yorum yapın

Driver yedekleme programı Sürücü yedekleme programı” üzerine 4 yorum

  1. ben de o zmn driver magician ile ilgili bişeyler söyliyeyim aslında çok ii ve kullanışlı bi program ama bazı sıkıntıları var bunlar da: birincisi mesela pc de virüs var siz de driver magician ile driverleri alırsanız o virüsleri de alırsınız yani o driverleri tekrar ona yüklerseniz tekrar virüsü bulaştırmış olursunuz ikincisi de gereksiz yani sen o driveri direk o donanımın sitesinden yüklersen hem daha temiz hem daha göncel olur ve daha ii olur yani 🙂 yani benim tavsiyem hiç böyle proglarda uraşmadan drek siteden yapmaktır

  2. Filehippo linkindeki programı daha önce kullanmıştım. Kullanımı çok basit ve boyutu küçük bir program.
    N-Lite’ın kullanımı ise biraz karmaşık gibi görünüyor, resimli anlatımlardan yararlanılırsa daha uygun olur.

  3. hemen 1-2 program eklemeside benden 🙂

    Bilgisayarınızda bulunan programların güncel versiyonları var mı?
    http://www.filehippo.com/updatechecker/
    Bu program bunu denetliiyor 🙂

    Gelelim asıl meselemize yukarıda driverlerı yedekledik, Sonrada Xp yi kurduk driverlerı geri yükledik aman kim uğraşacak bunumla diyenler için Nlite programını öneriyorum. Xp cd nizi oluşturuyorsunuz. Buna driver entegre ediyorsunuz sp3 entegre ediyorsunuz windows key giriyorsunuz. + diğer özellileri ve hazırladığınız xp cd ile takıyorsunuz kuruluma başlıyorsunuz ve hepsi yüklü olarak bilgisayarınızı açıp güle güle kullanıyorsunuz. http://www.nliteos.com/download.html