Turkcell Avrupa kampanyası

Turkcell’liler Avrupa’da Günde 3 Dakikadan Sonra Yüzde 75 İndirimli Konuşuyor. Turkcell Avrupa’da artık çok daha avantajlı konuşma imkânı sunuyor. “Evet” yazıp 5575’e SMS atan kurumsal ya da bireysel tüm faturalı hat sahibi Turkcell’liler Avrupa’dayken yaptıkları konuşmalar için, günde 3 dakikadan sonra yüzde 75 indirimli olarak konuşabiliyorlar.

Tek seferlik abonelikle tüm Avrupa seyahatlerinde yüzde 75 indirim hakkına sahip olan Turkcell’liler, ilk 3 dakika içinse Turkcell Dünya tarifesinden ücretlendiriliyor. Kampanya sadece Avrupa’dan başlatılan çağrılar için geçerli.

Turkcell Yüzde 75 indirim kampanyası hangi ülkeleri kapsıyor?

Turkcell’in bu avantajlı kampanyasının geçerli olduğu ülkeler şöyle:
Almanya, Andora, Arnavutluk, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Vatikan, Yunanistan, Karadağ.

Çağrı başlatılabilecek ülkelerle ilgili ayrıntılı bilgi http://www.turkcell.com.tr adresinden alınabilir.

Yorum yapın

Turkcell Avrupa kampanyası” üzerine bir yorum

  1. ben hollandada kaliyorum bir arkadasdan servis nr si aldim bu 09001468 sizin hollanda icindeki servis nrenizmi?????? bu servis numarasiyla ararsam kac krus dakikasi? ben aradim 37 dakikisina 528 euro ademem gerekiyormus dogrumu bu servis nrsi sininse tesekurler