Toshiba 8GB Readyboost USB Memory kim kazandı?

Bildiğiniz gibi pdfdergi her ay farklı hediyeler dağıtıyor. Bu ay verdiğimiz hediye Toshiba 8GB Readyboost USB Memory.

Bu nefis usb belleği kazanan kişiyi belirlemek ise Random.org’ a düştü. Sen kazan! Toshiba 8GB Readyboost USB Memory isimli yazımıza tam 355 yorum geldi.

Random.org üzerinden 1-355 arası yapılan değerlendirmede ilk olarak 216. sırada yorum yapan burak isimli ziyaretçi belirlendi. burak mail adresini yoruma girmişti ancak yapılan kontrollerde pdfdergi Google Group üyesi olmadığı belirlendi.

Sonrasında tekrar yapılan değerlendirmede 266 sayısı elde edildi. özlem cacim takma adı ile yapılan yoruma bakıldığında yoruma mail adresini girdiği belirlendi.

Yoruma girilen mail adresi ile pdfdergi google grubu üyesi olup olmadığı kontrol edildi. ta taaa. özlemcacim pdfdergi google grubu üyesi!

İlgili mail adresi üzerinden iletişim bilgileri istendi. İletişim bilgileri bize ulaştığında özlem cacim’ in hediyesi adresine gönderilecektir.

Tebrikler…

pdfdergi’ nin Mart 2010 hediyesi 456 sayfalık ADOBE ILLUSTRATOR CS3 kitabı.

Yorum yapın

Toshiba 8GB Readyboost USB Memory kim kazandı?” üzerine 3 yorum

  1. Toshiba yıllardır güvenle kullanılan bir markadır.Yıllar geçsede güvenirliliğinden asla ödün vermeyeceğine inanıyor.Bu markanın tüm ürünlerini kullanmayanlara tavsiye ediyorum.Teşekkür ederim.

  2. Ne ilginçtir sabah sabah bir bakınayım derken merak uyandıran yukarıdaki yazıya baktım ve aklıma gelenleri yazayım istedim.

    Kazanmak ya da Kazanamamak işte bütün mesele bu :))

    Kazanana hayırlı olsun diyelim….