Vestel Led Tv 42PF8020 42 LED TV

Görüntü kalitesinde gerçekliği yakalayın! Bunun için doğru yerdesiniz! Çünkü birazdan Vestel LED TV size görüntü teknolojisinde gelinen son noktayı gösterecek. 42PF8020 42 LED TV

PiXLED Teknolojisi-42PF8020 42 LED TV
PiXLED teknolojisi ile ışığın kontrolü artık Vestel LED TV’de! Standart LCD TV’lerdeki florasanlar ekranı bir bütün olarak aydınlatırken, Direct-Type sistemi sayesinde Vestel LED TV’ler, LED’leri kontrol ederek bölgesel aydınlatma yapabilirler. Böylece Vestel LED TV’ler, koyu renkli görüntülerde daha az enerji tüketirken, yüksek dinamik kontrasta ulaşırlar.

%80’e Varan Enerji Tasarrufu-42PF8020 42 LED TV
Vestel LED TV, % 80’e varan enerji tasarrufu sağlayan doğa dostu PiXLED teknolojisi ile çalışır.
Direct-Type aydınlatmalı Vestel LED TV’lerde LED ışıklar bölgesel olarak kontrol edilebilirler. Vestel PiXLED teknolojisi, görüntüdeki karanlık ve aydınlık bölgelere göre yanıp sönen LED ışıkların parlaklık derecesini ayarlar. Böylece standart bir LCD TV her zaman %100 enerji kullanırken, Vestel LED TV görüntülerdeki ışık ihtiyacına göre enerji harcar.
Vestel LED TV’de; PiXLED’in EcoPlus modu açıkken %80’e varan enerji tasarrufu sağlanır. Bu da Vestel LED TV ile daha yeşil bir dünya anlamına gelir. 

5.000.000:1 Dinamik Kontrast-42PF8020 42 LED TV
Vestel LED TV’de bulunan PiXLED teknolojisi sayesinde LED ışıklar birbirlerinden bağımsız olarak kontrol edilebilirler. Standart bir LCD TV’de tüm ışık kaynağı görüntünün her bölümünde aynı derece yanarken, Vestel LED TV’de görüntünün karanlık bölgelerinde kalan LED’ler tamamen sönerek bu bölgelerin % 100 siyah görünmesini sağlar. Bu nedenle Vestel LED TV’de siyah kareler daha siyah, beyaz kareler daha parlak, filmler de daha keyifli ve heyecanlıdır.

vestel-led-tv1

200 HzTeknolojisi – MOVIE SENSE PLUS-42PF8020 42 LED TV
Hayat detaylarda gizlidir. Peki, siz detayların ne kadarını görebiliyorsunuz? 200 Hz teknolojisi ile en hareketli görüntülerdeki detayları bile artık çok net göreceksiniz. 50 Hz teknolojisiyle çalışan standart LCD TV’ler saniyede sadece 50 kare görüntüleyebilirler. Bu nedenle insan gözü, standart LCD TV’de izlediği hareketli görüntüleri bulanık görür. 200 Hz teknolojisi saniyede ekranda görünen kare sayısını 4 katına çıkarır ve hareketli görüntülerdeki “motion blur” etkisini ortadan kaldırır. Böylece Vestel LED TV’de izlediğiniz çok daha akıcı görüntülerle hayatı ve detaylarını gözden kaçırmazsınız.        

Gerçek Renkler -42PF8020 42 LED TV
Hayatınız ne kadar renkli? Cevabınız ne olursa olsun, Vestel LED TV ile hayatınıza daha da fazla renk katmak artık mümkün. İçindeki LED ışık kaynağı sayesinde Vestel LED TV, görüntüleri çok daha geniş bir renk yelpazesi kullanarak oluşturur. Florasan ışık kaynağı ile çalışan standart LCD TV’lere göre % 13 daha fazla renk üreten Vestel LED TV’de izlediğiniz görüntüler çok daha canlı ve gerçeğe yakındır. Bu sayede Vestel LED TV hayatınızı renklendirirken, TV izleme keyfinizi farklı bir boyuta taşır.

USB Teknolojisi-42PF8020 42 LED TV
USB girişine bağlayacağınız USB kalem hafıza – flash bellek sayesinde film izleyebilirsiniz.  Kullanımı çok kolay menü sayesinde filmleri ileri-geri sarabilir, durdurabilirsiniz. Resimlerinizi televizyonda görüntüleyebilir, çektiğiniz videoları izleyebilirsiniz. USB girişi sayesinde böylece kolaylıkla resim-müzik-video dosyalarınıza tak-çalıştır özelliği ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dinlemeyi sevdiğiniz favori müzik parçalarına anında ulaşmak için USB flash bellek cihazınızı LCD TV’ye bağlayarak kolaylıkla istediğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.

SRS Trusurround Ses Teknolojisi-42PF8020 42 LED TV
SRS TruSurround XT teknolojisi, televizyonunuzun sesini bulunduğu ortama en iyi şekilde yayarak 5Ư deneyimi yaşatan “sanal surround” etkisi yaratıyor. Daha temiz, daha net ses ve gerçekçi bas efekti özellikleri film izleme keyfinize keyif katıyor.

vestel-led-tv2

4 HDMI-42PF8020 42 LED TV
4 ayrı HDMI girişi sayesinde, HDMI arabirimine sahip diğer ürünlerinizi televizyonunuza aynı anda kolaylıkla bağlayabilirsiniz.

Dokunmatik Tuş Takımı-42PF8020 42 LED TV
Yeni nesil LCD TV’lerimizin üzerindeki dokunmatik yüzey sayesinde; açma kapama ses azaltma-artırma gibi temel fonksiyonları kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Oyun Modu (Game Mod)-42PF8020 42 LED TV
Televizyonunuza bağladığınız oyun konsolları için düşünülmüş bu özellik, diğer televizyonlarda bulunan standart resim ayarlarının aksine, sağladığı maksimum resim performansı ile oyun oynarken çok daha eğlenceli deneyimler yaşamanızı sağlar. Oyun Modu aktif hale getirildiğinde, kontrast ve renk değerleri otomatik olarak optimum seviyeye gelerek resim performansını kusursuzlaştırır..

Kablo TV ile Uyumluluk-42PF8020 42 LED TV
Kablo TV’ye uyumlu tuneri 100 adet program hafızası sayesinde kablo TV yayınlarını rahatça izleyebilirsiniz.

Bağlantılar-42PF8020 42 LED TV
HDMI bağlantıları dışında scart (2 adet), komponent (YPbPr), S-Video, AV girişler sayesinde DVD oynatıcı, uydu alıcısı, oyun konsolları, video kamera gibi cihazlar kolaylıkla TV’ye bağlanabilir.

PC Girişi-42PF8020 42 LED TV
Ürünü arka tarafında yer alan PC girişi sayesinde aynı zamanda bilgisayar monitörü olarak da kullanabilirsiniz.

1 Watt Enerji Seviyesi-42PF8020 42 LED TV
Tüm elektronik ürünler kapalı konumda enerji tüketirler. Çevreci teknolojisi sayesinde yeni nesil Vestel LCD TV’ler, bekleme modunda 3 Watt yerine sadece 1 Watt güç tüketmektedir.

Universal (Evrensel) Kumanda-42PF8020 42 LED TV
Bu modeli tercih ettiğinizde, Vestel markalı uydu alıcı ve DVD ürünlerini tek bir kumanda ile kontrol edebilecek, böylece kumanda karmaşasına da son vermiş olacaksınız.

Gizli Hoparlör-42PF8020 42 LED TV
Gizli hoparlörleri sayesinde yeni Vestel LCD serisi televizyonlar daha ince ve daha estetik bir tasarıma sahipt
Pixed Teknolojisi
1920×1080 Full HD çözünürlük
200 Hz. teknolojisi
USB teknolojisi
4 HDMI girişi
Dokunmatik tuş takımı
Geniş ekran – 16:9 formatı
42” – 106 ekran
5.000.000:1 dinamik kontrast oranı
500 cd/m2 parlaklık
Kapalı konumda düşük enerji tüketimi
Oyun modu
Teletext özelliği
Özel parlak siyah gövde
100 program hafızası
Kablo TV yayın ile uyumlu
Gizli hoparlör
Masa ayağı, duvar aparatı
106 Ekran

Yorum yapın