Sahte Antivirüs yazılımları nasıl silinir?

Bilgisayarımızın güvenliği için çeşitli güvenlik yazılımları kullanıyoruz. Güvenlik duvarı (firewall), anti-spyware, antivirüs gibi. Piyasada bir çok antivirüs var. Kimi paralı kimi bedava. Bir de  sahte olanlar var. Bilgisayarıma anti-virüs kurayım derken farkında olmadan virüs bulaştırıyorsunuz makineye.

Diyelim yanlışlıkla sahte bir antivirüs yükledik bilgisayarımıza. Bu sahte antivirüsü bilgisayardan kaldırmak da normal şartlar altında zor olacaktır. Peki en basit yolla sahte antivirüslerden nasıl kurtulabiliriz?

‘Remove Fake Antivirus’ adındaki ücretsiz yazılımda bilgisayarınızdaki sahte antivirüs yazılımlarını kaldırabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay, sadece bir tuşa basarak bilgisayarınızı sahte antivirüs yazılımlarından koruyorsunuz.

Bilinen sahte antivirüslerin listesi

Malware Defense, Internet Security 2010, Desktop Defender 2010, Security Tool, Antivirus Live, Personal Security, Cyber Security, Alpha Antivirus, Windows Enterprise Suite, Security Center, Control Center,
Braviax, Windows Police Pro, Antivirus Pro 2010, PC Antispyware 2010, FraudTool.MalwareProtector.d, Winshield2009.com, Green AV, Windows Protection Suite, Total Security 2009, Windows System Suite, Antivirus BEST, System Security, Personal Antivirus, System Security 2009, Malware Doctor, Antivirus System Pro, WinPC Defender…

Remove Fake Antivirus adlı yazılımı buradan indirebilirsiniz.

Yorum yapın