GTA 4 yeni ek bölümler

GTA IV çıkalı uzun zaman oldu ve çoğu kullanıcı oyunun sonunu getirdi. Oyunu bitiren GTA hayranları için ek bölümler geliştirildi. GTA hayranlarının yüzünü güldüren Rockstar Games PC ve PS3 oyuncuları için yayınlanacak olan iki eklenti paketini duyurdu.

Aslında bundan önce GTA IV için iki ek paket çıkarılmıştı fakat bunların ikisi de sadece X-Box 360 için geliştirilmişti. PC ve PS3 için geliştirilen paket ise 30 Mart tarihinde kullanıcılara sunulacak. İster internetten, ister DVD olarak edinebilirsiniz “Episodes from Liberty City” adındaki ek paketi.

Ek paketin içeriğinde 32 yeni çoklu oyuncu modu barınıyor. Ayrıca araba radyoları ve video editörü daha da geliştirilmiş.

Yorum yapın

GTA 4 yeni ek bölümler” üzerine 6 yorum

  1. çok güzel gta 4 diyer gtalardan daha çok sevdim gta 4 dü ek paketlerini sevmedim niko kadar ek paketlerde karizmatik karakter yok tlad luis lopez karakteri çok şımarık çok artist sevmedim gta 4 de bank görevinde luis lopez gay vardı öldürdüm johny de sevmedim oda şımarık onuda öldürdüm hem ikisde niko kadar bir acılı hayat yaşamamış en iyi gta 4 gta 4455 çıksın oynarım artık böyle olsun bütün gtalar yani grand theft auto