Lost’ un özetini Turkcell Mobil TV’ den bedava izleyin

Turkcell, Turkcell Mobil TV’de final sezonu öncesinde Lost dizisinin 8 dakika 15 saniyelik özetini ücretsiz olarak yayınlıyor.

Büyük merakla beklenen Lost’un 6. sezonu Türkiye’de 5 Şubat’tan itibaren Digiturk DiziMax’te yayınlanacak. Turkcell müşterileri, Mobil TV’deki "Lost in 8:15" adlı ilk 5 sezona ait özet içerik sayesinde son sezon öncesi tüm bilgilerini tazeleyip, Dizimax’teki yeni bölümlere hazırlanabiliyor.

Turkcell MobilTV servisi için; TV ya da MOBILTV yazarak, 2222’ye kısa mesaj göndermek yeterli. Telefona gelecek linke tıklayarak, uygulamayı indirip ‘Video’ başlığı altından Lost’un özet içeriğine kolayca ulaşmak mümkün. Telefonu Turkcell MobilTV uygulamasını desteklemeyenler, MobilTV WAP ana sayfasından içeriğe ulaşabiliyor.

lost6sezon

Nerede kalmıştı?

22 Eylül 2004’te bir uçak düştü. Ve dünya çapında bir televizyon fenomeninin doğmasına yol açtı. 6 yıldır milyonları ekran başına çivileyen, Obama’ya konuşmasını erteleten “Lost”un final yolculuğu, Amerika’dan sadece 2 gün sonra 5 Şubat’ta DiziMax’te başlıyor…

Bir varmış bir yokmuş… Bir zamanlar bir ada varmış. Bir uçak kazası bu adadaki tüm gizemi ortaya çıkarıp, dünyayı etkisi altına almış. Üzücü ama gerçek, her hikâyenin bir sonu olmalı… “Lost”un da hiç gelmeyecek sandığımız sonunu öğrenmemize çok az bir zaman kaldı. “Lost”un karmakarışık fakat ustaca örülmüş ağına gireli tam altı yıl olmuş… Ve dünyanın hakkında en çok konuşulan dizisi, bize öyle çok soru sordurmuş ki! İşte DiziMax’te Amerika’dan sadece iki gün sonra, yani 5 Şubat Cuma günü saat 21.00’de başlayacak olan altıncı ve son sezonla birlikte bu sorular da bir bir yanıt bulacak… 6. sezonun teması “Destiny Found”, yani kader belli oldu. 18 bölümden oluşan sezon, Mayıs 2010’da son bulacak.

Final sezonundan önce, 8 dakika 15 saniyede Lost hakkında bilmeniz gereken herşey Turkcell Mobil TV’ nin dışında Webtv’ de de yayınlanıyor.

Yorum yapın