Google Chrome 4 indir

Google hızlı ve ücretsiz web tarayıcısı Chrome’ un 4 sürümünü yayınladı. İnternette hızlı, güvenli ve farklı bir deneyim yaşşamak istiyorsanız Google Chrome 4 indirip denemelisiniz.

Google Chrome internetteki web sayfalarını ve uygulamaları sanki yıldırım hızıyla çalıştırıyor. Gerçekten çok hızlı. Google arama sonuçlarında yakaladığı başarıyı tarayıcısı Google Chrome ile yakalamak için emin adımlarla ilerliyor. Google Chrome 4 Ücretsiz ve kısa sürede yükleniyor. Google Chrome 4 Windows XP, Vista ve 7 için biçilmiş kaftan.

Google Chrome 4 yüklendikten sonra açmak istediğiniz de anında açılır. Diğer tarayıcılarda arama kutusu farklı yerlerde olur. Google Chrome da ise adres yazmak ve arama yapmak için Adres çubuğunu kullanarak web’de hemen arama yapabilirsiniz.

google-chrome-4

Google Chrome 4’ ün bazı özellikleri:
Hız: Hızlı başlatma, web sayfalarını hızlı yükleme

    * Google Chrome, masaüstünüzden çabucak başlatılabilir.
    * Google Chrome, web sayfalarını anında yükler.
    * Google Chrome, etkileşimli web sayfalarını, web uygulamalarını ve JavaScript’i her zamankinden daha hızlı bir şekilde çalıştırır.

Kolaylık: Verimlilik ve kullanım kolaylığı için tasarlanmıştır

    * Aynı kutudan hem arama yapabilir hem de web sayfalarını dolaşabilirsiniz.
    * Sekmelerinizi istediğiniz şekilde çabucak ve kolayca düzenleyebilir ve organize edebilirsiniz.
    * Yalnızca bir tıklamayla, Yeni Sekme sayfasında en çok ziyaret ettiğiniz sitelerin küçük resimlerinden favori sitelerinize ulaşabilirsiniz.

Daha ne olsun? Google Chrome 4 İndir üstelik Google Chrome 4 Türkçe Download

Yorum yapın